Missä viipyy lasku?

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Moi!
Minun laajakaistayhteyteni avattiin marraskuun aikoihin jos oikein muistan, enkä ole saanut mitään laskua s-postiini vieläkään. Koska se mahtaa olla tulossa ja kuinka usein se tulee ?
En haluaisi mitään könttäsummia alkaa makseleen.
Laajakaistayhteyteni on tarjous eli Sonera Laajakaista ADSL8M-liittymä 20ekk/12kk.

Kiitoksia!

6 kommenttia

Hei hanski_90!

Laskutamme laajakaistasta kuukauden välein, mutta luultavasti ensimmäinen laskusi tulee jälkikäteislaskutuksestamme johtuen vasta tammikuussa. Lisäisitkö asiakasnumerosi profiilisi tietoihin, niin voimme vielä tarkistaa asian, jos haluat.
En löydä asiakasnumeroani mistään. Onko se katsottavissa jostain ?
Yritin kalastella sitä "omilta sivuilta" muttei siellä ole kuin liittymän tiedot, osoite, s-posti yms.
Moi hanski_90,
Taisi Heikille tulla pieni ajatuskatko, asiakasnumerosi näkyy vasta siinä ensimmäisellä laskulla 🙂. Löydätkö vaikka tilausvahvistuksesta laajakaistasi liittymänumeroa? Jos se löytyy niin lisää se profiiliisi ilman väliviivaa, tarkistellaan sen avulla laskuasiaa.
Luultavasti asia on juuri niinkuin Heikki tuossa mainitsi, eli koska meillä laskutetaan vasta käytetyn ajan jälkeen, ei liittymästäsi ole tainnut vielä ehtiä laskua lähteä lainkaan, mutta tarkistetaan silti!
Lisäsin liittymänumeron ilman väliviivaa profiiliini kohtaan "asiakasnumero".
hanski_90, Ei ole vielä lasku lähtenyt, eli tässä tammikuun aikana vasta lähetetään. Täällä näkyy että lasku tulee aikanaan sähköpostiisi ja saapumisilmoitus vielä kännykkään varmuuden vuoksi 🙂
Ok, sitä odotellessa. Kiitoksia paljon!

Vastaa