Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
molkko_
Uusi keskustelija
  • 0 custom-general.kudos
  • 17 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Mistä näen palvelusopimukseni

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Jos sopii liittymän paperilla niin se paperi on varmaan palvelusopimus ja yksi kopio jää tilaajalle. Minä tilasin nettiliittymän netin kautta ja nyt haluaisin nähdä palvelusopimukseni. Luulen, että tälläinen on olemassa, koska "Sonera laajakaista ADSL Palvelukuvaus" paperissa lukee "Asiakas ja Sonera sopivat liittymän käyttöönotosta kirjallisesti palvelusopimuksella.". Eli mistä näen tuon palvelusopimukseni?
M
1 vastaus
Merja_J_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 1499 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei molkko!

Netin kautta tilatessa erillistä palvelusopimusta ei asiakkaalle tulostu. Mikäli annoit tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, on sen sijaan tilausvahvistus toimitettu sinne. Lisäksi vahvistukset löytyvät Omien Sivujen Viestintäkeskuksesta. Kirjaudu siis Sonera Tunnuksella sisään osoitteeseen http://www.sonera.fi/omatsivut?someid=some4371 ja sivun oikeasta reunasta löytyy "Viestintäkeskus". Kokeilepa kurkata löytyykö sieltä vahvistusta.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut