Mitä ominaisuuksia haluaisit Koti TV:n ohjelmistoon ?


Listataan mitä muutoksia halutaan ja puutteet/rikkinäiset ominaisuudet.

Eli tätä voisi ohjelmistoon uusia ominaisuuksia valitseva lukea.

Itse haluaisin heti alkuun:

1. Mini EPG takaisin (ennen ok napin takana)

2. Nauhoituksessa tulisi saada valita toistuminen muulloinkin kuin kerran tai joka päivä. Saisi valita itse minä viikonpäivinä tallennetaan.

3.Kun laittaa tallennuksen EPG:stä tulisi itse saada asettaa tallennusaika. esim jossan tallennan ykkös kanavaa klo18:00-19:00 ja jos tallennusyliaika on 10min niin et voi laittaa toista tallennusta klo 19:00 alkavasta ohjelmasta koska boksi ei anna muutta tallennusaikaa alkamaan klo.19:10. Tallennus ei vain onnistu.

Laittakaa lisää jos on puutteita huomattu.

-Matti

14 kommenttia

Jonkinlainen uniajastin olisi myös hyvä.
Tallennus hakusanalla.
Kiitos palautteista. Välitin tässä viestiketjussa esille tulleet ideat eteenpäin. Ketjua voi silti jatkaa jos ideoita tulee mieleen.
Mahdollisuus pakottaa HDMI:n audio Dolby Digital muotoon, jos lähdemateriaalissa se on mukana. Nyt kun KotiTV kytketään HDMI:llä TV:hen, niin ei tule kuin stereo HDMI:n kautta. Esim. XBoxilla tämä onnistuu, jolloin Dolby Digital välittyy TV:n optisesta ulostulosta vahvistimelle.
Ehdottomasti tuo nauhoitus mahdollisuus "pilveen" on tarpeen

Lisäksi tietenkin voisi lisätä youtuben, yleareenan tai vastaavat palvelujen katsomisen koska käyttäähän tuo vissiin jotain mozillan web selainta

koska on usb tuki, niin sinne nauhoitus mahdollisuus tai edes divx tiedostojen katsominen .srt eli tekstitys tuella + mp3 musan kuunteleminen tikulta.

olisi myös ihan kiva jos saisi yhteyden otettua omaan windows media serveriin.
nobody kirjoitti:
Mahdollisuus pakottaa HDMI:n audio Dolby Digital muotoon, jos lähdemateriaalissa se on mukana. Nyt kun KotiTV kytketään HDMI:llä TV:hen, niin ei tule kuin stereo HDMI:n kautta. Esim. XBoxilla tämä onnistuu, jolloin Dolby Digital välittyy TV:n optisesta ulostulosta vahvistimelle.


Onhan Motorola-boxin asetuksista valittuna äänelle Dolby Digital?
EPG, joka näyttäisi pidemmälle kuin seuraavat kaksi päivää.
Se toisessakin ketjussa mainittu DLNA-tuki (joka Moton omassa softassa on)
Komponenttilähtö toimimaan ilman resoluutiokikkailuja.
Menee aina pimeäksi päivitysten yhteydessä.
Miksi verkkotallennuksessa ei ole mahdollisuutta tallentaa ohjelmaa kokonaisuudessaan, jos ohjelma on jo käynnissä? Esimerkiksi Elisalla tämä on mahdollista, kunhan vain käynnnissä oleva ohjelma näkyy ohjelmaoppaassa aktiivisena. Itselläni tämä ominaisuus ei ainakaan eilen toiminut, jos sellainen on kaikesta huolimatta käytössä ja mahdollista.
Koti TV:n verkkotallennuksen ohjeet. En ole varma mistä viimeisen kuvan valinta Ohjelman alku toiston aloittaa, mutta testaamallahan se selviää.
Hyvä lisä tallennuksiin olisi se että voisi luoda omia kansioita mihin järjestellä tallennuksia esim. elokuvat omaan kansioon jne. Ei tarvitsisi koko listaa käydä läpi etsien tiettyä tallennusta, vaikka tallenteet voi järjestää nimen mukaan ja muullakin tavalla niin jos on pitkä lista niin kyllä silti joutuu etsimään.
Sit ois tosi jees jos niitä tallennuksia vois myös kattella ja ettei ne tallennuslistat sekoilis.
Verkkotallennukseen pitää saada kaikkien kanavien kaikki ohjelmat, jotta sieltä voi valita, mitä katsoo. Siis jos viimeisen parin viikon aikana on tullut niin voisi katsoa. Ketä kiinnostaa jatkuvasti penkoa etukäteen ohjelmia ja naksutella kaikki tallennukseen? Yleensä sen kuulee vasta jälkikäteen, että jokin ohjelma oli kiinnostava, ja sitten se on jo mennyt. "TV-kaista"-niminen palvelu on jo tehnyt asian juuri niin kuin se pitää tehdä. Tallenteita pitää pystyä katsomaan kaikkialta kaikilla päätelaitteilla eikä pelkästään jollain ihmeen spesiaali-"digiboksilla", joka vaatii kymmenien metrien piuhojen vetämisiä (mitä en ole jaksanut tehdä ja sen takia se digiboksi ei ole meidän olohuoneeseemme asti päässyt).

Haluaisin myös sellaisen ominaisuuden, että Valioliiga HD -palvelu toimisi luotettavasti ja toimimattomuudesta tulisi edes jotain tiedotteita. Tällaisenaan se aiheuttaa pelkkää kiukkua. Olisin tänäänkin paljon mieluummin ollut lasten kanssa ulkona vielä klo 17 jälkeenkin, mutta koska Valioliiga HD:n ajansiirto eli "ohjelmakirjasto" on osoittautunut täysin epäluotettavaksi, oli pakko pistää pillit pussiin ja tulla sisälle. Ja sitten sieltä ei näy muuta kuin pelkkää mustaa. Eikä missään ole edes mitään häiriötiedotteita, ei ennen eikä jälkeen, ei kertaakaan.

Vastaa