Miten Koti-TV otetaan käyttöön?

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Tilasin uuden ADSL-laajakaistaliittymän ja siinä tuli kaupanpäällisenä Koti-TV palvelu ja ilmaisia kanavapaketteja vuoden loppuun saakka. Mutta mistään en löydä tietoa miten sitä Koti-TV:tä käytetään! Mistä löytyy kunnolliset käyttöohjeet miten toimia, jotta saa Koti-TV:n ja nuo luvatut ilmaiset kanavat näkymään omassa televisiossa?

3 kommenttia

Tyhmä kysymys ensiksi; oletko saanut Soneralta sitä digiboksia vielä?
Siinä on ihan hyvä pikaohje mukana, miten boksi kytketään televisioon ja palvelureitittimeen.

Jos tilasit hiljattain, niin noin viikon kuluessa tuon paketin pitäisi tulla kotiin.

Ei tuo minusta sen enempiä ohjeita tarvinnut kuin se mukana tuleva pikaohje, helppo ja looginen tuo boksi on käyttää.
Ei ole tullut digiboksia, enkä ole edes osannut sellaista odottaakaan, kun ei sellaisen toimituksesta ole missään mitään mainittu.
Laajakaistaa varten minulle on tullut jo monta viikkoa sitten ADSL-pääte, joka sisältyi tarjoukseen (tilasin noin kuukausi sitten), ja netti on toiminut pari päivää. Käyttäjätunnukset tuli postissa viikko sitten ja siinä mainittiin, että jotain lisäpaperia on vielä tulossa, mutta ei ole tullut.
Kannattaa varmaan olla Soneran asiakaspalveluun yhteydessä jos tilauksesta kovin kauan on. Ainakin osaavat sanoa onko boksi lähetetty ja sen pakettikoodin perusteella selvittää missä se menee.
Itse kun tilauksen tein niin boksi luvattiin noin viikossa ja reippaasti alle sen se tuli ihan kotiovelle saakka postinjakajan kyydissä. Meillä kyllä Soneran laajakaista oli jo valmiina ja tilattiin siihen vain tuo Koti TV.

Vastaa