Mix M kanavapaketti ei näy uusilla omilla sivuilla

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 24 katselukertaa

Homma toimi noilla vanhoilla versioilla hyvin (tosin vähän hitaasti), mutta noilta uusilta versioilta ei löydy mainintaa koko kanavapaketista. Ja noille vanhoille versioille ei ilmeisesti enää pääse mitenkään.

Ja noilta uusilta omilta sivuilta ei näköjään voi edes kirjautua ulos, kun ei tuo uloskirjautuminenkaan näy toimivan vaan se nakkaa aina takaisin omien sivujen etusivulle.. Kätevää jos yrittää käyttää omia sivuja esim työpaikan koneilta.

2 kommenttia

Hei TjSFi,

Omiensivujen ongelmia korjaillaan parhaillaan. Toivotaan että saadaan mahdollisimman pian ne kuntoon, niin pääsee myös MIX paketteja muokkaamaan sitä kautta.

Uloskirjautuminen pitäisi ollakkin jo kunnossa.
No nyt näkyy, kiitos.. En kuitenkaan löytänyt kanavavalikoimasta tuota MTV Max HD kanavaa, joka kyllä mainitaan tuolla kanavapaketin kanavalistassa (ilman HD:tä tuo kanava kyllä löytyy).

Muutenkin olis mukava jos tuolta Mix-paketista löytyisi myös HD-versiot noista siellä jo olevista kanavista, ikävää kun noita tuon HD-paketin poistumisen myötä on ripoteltu ympäriinsä, tuon maxin lisäksi ainakin Discovery tulee mieleen. Ja lisäpalautteena olis mukava saada myös noita muita ruotsin kanavia (ainakin SVT2 ja tv4) HD versioina. Ja RTL olis kans mukava saada tuohon MIX pakettiin (tai erilliskanavaksi) HDnä tai ilman.

Vastaa