Mix S paketin irtisanominen

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 11 katselukertaa

Hei,

Tein viikonloppuna sopimuksen mix s -paketista, jotta saisin History -kanavan näkymään, kun jäin koukkuun "maistiaiskanavan" tarjontaan. Tilauksen jälkeen huomasin, että pakettiin kuuluvassa kanavassa ei tuntunut olevan historiaa ollenkaan, vaan tosi-tv hömpää oikein olan takaa. Olen yrittänyt facebookin kautta sanoa irti sopimusta jo samana päivänä, mutta vastausta ei ole kuulunut. Onnistuisiko se poikkasu tätä kautt nopeammin?

Ymmärrän kyllä, että firman kannalta on kannatavaa tämä helppo tilaus - vaikea lopettaminen, mutta silti kuluttajana ja maksajana hiukan nyppii tällainen järjestely.

Terveisin
Tommi

2 kommenttia

Onko siellä töissä ketään hoitamassas näitä viesteihin vastaamisia? Olen yrittänyt saada yhteyttä Facebookin viestien kautta, tämän keskusteluryhmän kautta sekä puhelimella (3x14 min jonotusta) ja lisäksi yritin vielä chatin kauttakin - samalla tuloksella ei mitään vastausta. Tässä hommassa voisi heikommilla hermoilla varustettu henkilö jo hiukan suuttua 🙂

Pistäkää tuo kanavapakketi pois tilauksesta (peruutus on tehty lauantaina 30.8 fb:n kautta).

Ystävällisin terveisin
Tommi
Moi Tommikoi,
Hieman on ollut meillä ruuhkaa, pahoittelut siitä!
Laitoin kanavapaketin irtisanoutumaan poikkeuksellisesti ilman kahden viikon irtisanomisaikaa, koska olet joutunut näkemään vaivaa tavoittaaksesi meidät.
Mix S paketti päättyy tälle kuluvalle päivälle.
Syksyn iloksi voit halutessasi kokeilla myös muita kanavapakettejamme, käy tutustumassa tarjouksiimme täältä 🙂

Vastaa