Mix-kanavien vaihto

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 20 katselukertaa

Terve,
Omilla Sivuillani ei näy mitään kohtaa missä voisin vaihtaa Mix-kanavia. Sivulla on ainoastaan "Omat tiedot". Miksi näin?

6 kommenttia

Hei Janne2000,

Löytyykö tuo MIX kanavapaketti jo Omilta sivuilta? Kanavapaketin tilauksen jälkeen menee noin vuorokausi kun tuo kanava ilmestyy sivuille muokattavaksi. Pitäisi nyt siis olla jo ilmestynyt sinne.

Mikäli kanavapakettia ei edelleenkään näy omilla sivuilla, niin olethan vikapalveluumme yhteydessä.
Terve,
Ei vielä löydy (2 vrk on mennyt), joten otan vikapalveluun yhteyttä.
Soitin vikapalveluun ja sain kuulla, että voi kestää jopa torstaihin asti ennen kuin Max-paketti - ihan normaalisti - ilmestyy Omille Sivuille.

Hyvä jos näin on, mutta ihmettelen miten voi kestää melkein viikon kun pakettihan jo toimii ja kaikki tiedot ovat systeemissä.
Eilen loppui Mix tilaus ja tänään sitten alkoin Mix M tilaus.

Kanavia ei näy ja vaihtamaan ei pääse. Aamulla ilmoitteli järjestelmävirhettä ja nyt valittaa että tilaustietoja ei löydy.

Tilaus kuitenkin omilla sivuilla näkyy.

Olisihan se mukava päästä pakettiin kanavatkin valitsemaan.
Hei kaikki!

Mix S ja M paketteja koskevista kanavavaihto ongelmista on jo laitettu viestiä eteenpäin ja asia on tutkinnassa. Ongelma koskee osaa kaapeli-TV maksukorttia käyttäviä asiakkaita joilla Mix on tilattuna. Viihdepalvelussa paketin kanavien vaihto toimii normaalisti. Toivotaan että asiaan saadaan pikainen ratkaisu!

Jos sinulla ei näy mitään kanavia ja olet tilannut Mix S tai M paketin kaapelikortillesi, niin ole yhteydessä suoraan asiakaspalveluun 0200 17000 niin kanavat voidaan kytkeä teille auki.
Täällä tilatut kanavat kyllä näkyy, mutta nyt on mennyt pari päivää kun tein netin kautta muutoksia kanaviin ja edelleenkään uudet kanavat eivät näy..

Vastaa