peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
59230 Jäsentä
164135 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Mobiilisähköposti ja tekstiviesti-ilmoituksetHighlighted
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎11-08-2010
Kirjoituksia: 8
1/2

Mobiilisähköposti ja tekstiviesti-ilmoitukset

Moi,

olisi yksityiskohtaista kysyttävää Soneran palveluista.

Sonera ilmoitti lopettavansa mobiilisähköpostin (käyttää osoitetta pp.sonera.net), mutta pp.inet.fi sähköpostit ilmeisesti jatkavat toimintaansa. Osana mobiilisähköpostipalvelua on ollut sähköpostien tekstiviesti-ilmoitusten välittäminen, jota olen käyttänyt. Loppuuko samalla myös tekstiviesti-ilmoituspalvelu, vai olisiko palvelu edelleenkin saatavana pp.inet.fi osoitteiden kanssa?

Kokeilin äsken, onnistunko saamaan tekstiviesti-ilmoituksen tämän ohjeen http://www5.sonera.fi/ohjeet/Mobiilis%C ... sasetukset mukaisesti puhelimeeni. Koska minulla ei ole pp.inet.fi osoitetta, lähetin Saunalahden osoitteestani sähköpostin osoitteeseen puhelinnumeroni@ilmoitus.soneramail.com, mutta sain vain virheilmoituksen "cannot access mailbox /var/mail/vkmail for user vkmail. error writing message: File too large" ja tekstiviestiä ei koskaan tullut. Toimivatko tekstiviesti-ilmoitukset vain edelleenohjauksina pp.inet.fi ja pp.sonera.net osoitteisiin saapuneista viesteistä?

Vastaanotan tekstiviesti-ilmoituksia vain joistakin tietyistä tärkeistä kiireellisistä viesteistä. En pidä puhelimen datayhteyttä jatkuvasti päällä, koska asun seudulla jossa se toimii huonosti ja se kuluttaa akun nopeasti loppuun. Tekstiviesti-ilmoituksiin ei liity vastaavaa ongelmaa.
0 tykkäystä
Vastaa
1 vastaus
Vanhan Palstan telialainen
Vanhan Palstan telialainen
Rekisteröitynyt: ‎25-06-2013
Kirjoituksia: 2 542
2/2

Re: Mobiilisähköposti ja tekstiviesti-ilmoitukset

Hei Juhani556,

@pp.inet.fi osoitteeseen on mahdollista kytkeä txt-viesti ilmoituspalvelu, joka ilmoittaa kun olet saanut uusia sähköpostiviestejä luettavaksi. Maksullisena palveluna on mahdollista saada myös itse sähköpostiviesti suoraan matkapuhelimeesi tekstiviestillä. Näitä viestejä mitkä lähetetään puhelimeesi, ei voi eritellä mitenkään esim. saapuvan postin osoitteen perusteella.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
0 tykkäystä
Vastaa