Mobiilivarmenne, Sonera ID

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 3 katselukertaa

Moro,
Vuosikausia vanhoissa keskusteluissa manattiin varmenteesta työsuhdeliittymään.
Mikähän olisi päivän tilanne: voinko saada henk-kohtaiseen mutta työnantajani "omistamaan"/maksamaan sonera-simmiin Sonera-ID-palvelun (oletan työnantajan suostuvan)?
Tänks.
-hessu

1 kommentti

Hei superhezzu!

Kiitos erittäin hyvästä kysymyksestäsi.

Nykyisin Sonera ID -kortin voi ottaa myös liittymiin, jotka ovat yritysten nimissä. Poikkeuksena on kuitenkin tilanne, jossa liittymässä on jostakin syystä Tele Finlandin SIM-kortti, vaikka liittymä on nykyisin Soneran liittymä.

SIM-kortin vaihto Sonera ID -mobiilivarmennekorttiin tehdään Sonera Kaupassa. Yritysliittymän käyttäjän ei tarvitse tuoda mukanaan valtakirjaa tai yrityksen prokuranhaltijaa tullessaan Sonera Kauppaan. Palvelu on täysin maksuton yritykselle. Yritysliitymän käyttäjän tulee olla itse paikalla kuvallisen henkilöllisyystodistuksensa kanssa. Jos yritys haluaa jostakin syystä estää ID-palvelun, voi yritys tämän halutessaan tehdä.

Se kuitenkin on siis säilynyt ennallaan, että asiakkaan täytyy käydä hoitamassa asia Sonera Kaupassa. Tulevaisuudessa asia voitaneen hoitaa itsepalveluna netissä, kunhan kaikkien osapuolten järjestelmät sallivat tilauksen.

Lähimmän Sonera Kaupan voit tarkistaa osoitteessa:

http://www.sonerakauppa.fi/kaupat?someid=some3417

Vastaa