Mokkulan SIM- lukituksen poisto.

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 37 katselukertaa

Onnistuuko Sonralta ostetun Huawei E586 SIM- lukon avaaminen (sopimus loppuu ensi vuoden helmikuussa) esim. jollakin maksulla, jolla mokkula ostetaan?

3 kommenttia

Hei mairou_93!

Soneran nettitikuissa ei ole erikseen SIM-lukituksia. Mikäli haluat käyttää tikkua toisen operaattorin SIM-kortilla, tulee myös kaikki asetukset (Mobile Partner -asetukset) olla sen operaattorin, minkä SIM-korttia aioit tikussa käyttää.
Saunalahden liittymä on tällä hetkellä saunalahden omalla nettitikulla, mutta takoitus oli siirtää sim kortti tuohon soneralta ostettuun e586 että voi useamalle laitteelle jakaa, mutta nettiin soneran e586 laitteella ei pääse saunalahden sim kortilla. Mitenköhän tuota mobile partrneria voi muuuttaa? Itse ainakin kolusin lähes kaikki e586 asetukset 192.168.1.1 sivulla. Mitä asetuksia kyseiseltä sivulta pitää muuttaa?
Hei mairou_93!

Ainakin APN tulee muuttaa saunalahden omaksi sekä todennököisesti myös soittosarjanumero mikäli sieltä sellainen löytyy, pitäisi ainakin.

Mobile Partnerin ohjeita löytyy sivuiltamme http://www5.sonera.fi/ohjeet/Mobile_Partner_-asetukset jota kannattaa käydä kurkkaamassa. Toivottavasti siitä on sinulle apua!

Vastaa