Motorolan boxi

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Onko joku vippaskonsti jonka avulla Motorolan digiboxin saa toimimaan? Käytössä on taloyhtiönlaajakaista ja välissä Thomsonin TG789.
Verkkoyhteys toimii , nettiin pääsen hyvin.
Telkkarin ruudulla näkyy viesti ei signaalia. Thomson cateway systeemissä motorola näkyy tuntemattomana laitteena. Data vain ei siirry eteenpäin.

1. Perjantain laitettu sähköpostikysely
2. Tänään maanantaina joku naishenkilö soitti soneralta, tähän asiaan hän ei vaivautunut vastamaan. Vaan totesi että joku muu hoitaa, hän selvittää miten maksan tämän palvelun laskun. .:-) No tällä menolla en mitenkään, kun koko palvelu ei edes toimi.Vaan palautan laitteet.

1 kommentti

Hei Minni_23,

Olitko kytkenyt Motorola digiboxin ethernet kaapelilla Thomsonin keltaisiin portteihin? Oletko kytkenyt digiboxin televisioon HDMI kaapelilla vai Scartilla? Onhan TV:stä oikea kanava valittuna?

Kun käytät digiboxista virtajohtoa irti, niin tuleeko TV kuvaan jotain näkyviin vai ilmoittaako vain ei signaalia? Jos ainoana näkyy tämä ei signaalia ilmoitus niin kokeile kytkeä laite johonkin toiseen paikkaan kiinni, esim. paikkaan jossa sinulla on DVD soitin.

Lisäisitkö vielä asiakasnumerosi niin voin tarkistella liittymäsi tilannetta tarkemmin. Lisääminen onnistuu valitsemalla Omat asetukset >> Porifiili >> Asiakasnumero.

Vastaa