Myytiin, mutta mitä?

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei,

Asuntoyhtiöön tuli vastikkeeseen kuuluva soneran 2mb netti ja koti-tv/viihde palvelun sai myös hieman edullisemmin. Tuli siis tilattua moinen tuossa viime viikolla.

Hyvät asiat ensin. Netti tuntuu toimivan vilkkaasti nopeudella 🙂 .....mutta soneran oma nopeustesti ei anna 100mb nopeutta...?

Sitten...
Myyjä puhui, että tuleva digiboksi olisi tallentava, mutta paketista tullut boksi ei ole!?

Myyjä puhui, että tuleva reititin on todella fiksu ja jo valmiiksi on asetettu salattu wlan ettei itse tarvitse vaivautua ja monilta wlanin salaus unohtuukin, niin tää on siis tosi hyvä. No, reititin oli ihan tehdasasetuksilla. Itse piti asettaa salasana ja vaihtaa verkolle jokin muu kuin defaul ssid. Ei suuri vaiva, mutta puhelimessa kun oli luvattu hieman muuta... Asennus ja käyttöohje-läpyskässä esitellään Thomson-reitittimiä, mutta itselle paketista paljastui Zykel??

Luvattiin kolme leffaa veloituksetta, mutta äkkipäätään ei omilla sivuilla tai missään lukenut, että olisi kolme vuokrausta jäljellä?! Koskeeko se kaikkia leffoja vai (SF anytime, Sonera play, xotic) vai vain sonera playn leffoja.

Luvattiin viasat film ja urho-tv maksutta 3kk ja nehän näkyy 🙂 mutta mistään ei oikein näe milloin tuo 3 kk tulee täyteen?

Sitten vielä muutama kysymys käytöstä:
Onko muuten todella niin, että ohjelmien tallennusta boksista tai omien sivujen kautta ei voi ajastaa jatkuvaksi esim. tämä ohjelma kerran viikossa tai arkipäivisin? Pitääkö kaikki viikon suosikkiohjelmat ajastaa joka viikko aina uudestaan ja uudestaan...?

Voiko tallennettuja ohjelmia jotenkin ladata vaikka ipadiin tai läppäriin katsottavaksi junassa tai voiko niitä etäkatsoa vaikka hotellin nettiyhteydellä jos se sattuu olemaan tarpeeksi nopea?

-W

5 kommenttia

Hei ja kiitos viestistäsi. Voisitko lisätä Profiiliisi laajakaistan asiakasnumeron, niin pääsisin katsomaan tarkemmin liittymätietojasi ja vastaamaan kysymyksiisi?

Kerrot viestissäsi, ettei nopeustesti anna 100Mb nopeutta. Toimitusehtojemme mukaan ilmoitetut nopeudet ovat maksiminopeuksia, mutta vähintään kolmasosa tästä nopeudesta. Mikäli laajakaistasi nopeus jää tämän alle, niin otathan yhteyttä Tekniseen Asiakaspalveluumme 0206 90101.

Kolme maksutonta leffavuokrausta on käytössäsi vuoden 2011 loppuun asti ja etu koskee kaikkia palvelusta löytyviä videovuokraamoita. Maksuttomat vuokraukset huomioidaan automaattisesti laajakaistalaskullasi.

Verkkotallennuksessa ei mahdollista laittaa ns. toistuvaistallennuksia, vaan jokaisen viikon ohjelmat pitää ohjelmoida erikseen. Lisätietoja verkkotallennuksesta löytyy täältä: http://bit.ly/shkFKw
Hei!
Profiilissasi näkyy tällä hetkellä numero, joka ei ole asiakasnumero. Asiakasnumeron näet laskultasi, jos et ole saanut vielä yhtään laskua, voit vaihtoehtoisesti lisätä myös liittymänumerosi ilman väliviivaa, joka löytyy esim. tilausvahvistuksesta. Kuittaathan tähän viestiketjuun, kun olet päivittänyt profiilisi tietoja.
Hei,

Olin matkalla pari päivää. Koetan etsiä liittymän numeron ja päivittää sen.
Hei, nyt pitäisi olla numero päivitetty profiiliin.

Laskua ei vielä ole tullut ja postissa tulleissa "Toimitusvahvistus" tai "Tunnusvahvistus" -kirjeissä ei ole asiakas- tai liittymänumeroa. Ne onneksi selvisi soittamalla asiakaspaveluun, kätevää =)

Myyjän mukaan tämä liittymä on valokaapelin/kuidun päässä, jonka piti myös olla todella hyvä asia, koska tällöin netti toimisi aina maksiminopeudella, eikä teoreettisen nopeuden murto-osalla.

Alkaa vähitellen tuntua siltä, että puhelinmyyjä on myynyt tuotetta hieman liioitellun ruusuisena...
Hei wings05,
Viasat filmin ja UrhoTV Totalin maksuton jakso päättyy 10.1.2012 ja tämän jälkeen kanavapaketit jatkuvat toistaiseksi voimassa olevilla sopimuksilla, sen hetkisellä listahinnoittelulla.
Voit halutessasi tehdä muutoksia näille kanavapaketeille soittamalla asiakaspalveluumme 0200 17000 (ark. 8-20, la 9-16.30) tai jättämällä palvelupyynnön.

Mikäli haluat selvittää liittymäsi toimivuutta tarkemmin, voit ottaa yhteyttä vikapalveluumme 0206 90101.

Vastaa