N9ssä muutama ongelma

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Hei!

Ostamassani N9ssä on ilmennyt pieniä ongelmia.

Laitteen näyttö on alkanut naarmuuntumaan vaikka sitä käsittelee varovasti. Naarmut ovat aika pieniä (vielä) mutta laite ei ole ollut kuin kuukauden käytössä joten naarmuja ei pitäisi vielä olla.

Toinen ongelma on laitteen nitinä ja natina. Laite nitisee todella rasittavasti. Riittää että säätää ääntä tai että painaa näppäinlukon pois päältä. Saatikka jos laitetta pitää kädessä ja hiemankin puristaa. Ongelma ei ole vakava mutta 600€ puhelimen ei pitäisi natista kuin minkäkin vanhan 3310n.

Onko muilla ollut vastaavia ongelmia (näytön naarmuntumiseta oli ainakin avattu ketju) ja mitä takuu sanoo tuollaisiin vikoihin. Kannattaako viedä huoltoon?

On todella sääli että laite kuorineen ja näyttöineen vaikuttuvat huonolaatuisilta kun itse puhelin toimii kuin unelma ja on erittäin mukava käyttää.

Toivoisiin pikaisia vastauksia kysymksiini.

Ystävällisin terveisin vlainen

1 kommentti

Morjesta vlainen. Harmillista jos hankkimassasi laitteessa jo ongelmia ilmenee. Siihen emme Soneralla voi ottaa kantaa mitkä viat menevät takuun piiriin. Ainut tapa selvittää se, on toimittaa laite takuuhuoltoon. Voit toimittaa puhelimen huollon tutkittavaksi lähimmän Sonera kaupan kautta. Lähimmän kaupan löydät täältä

Voit myös tiedustella Nokian asiakastuesta mikä on heidän kantansa asiaan. Josko he tietäisivät onko kyseisessä mallissa esiintynyt enemmänkin vastaavia ongelmia. Ja he voivat ehkä alustavasti arvioida menevätkö viat takuun piiriin. Nokian asiakastuen yhteystiedot löydät täältä

Ps. Olethan sinäkin jo tutustunut Facebook-sivuihimme ja liittynyt tykkääjiin? http://www.facebook.com/sonera

Vastaa