NHL ja NFL Sonera Sportilla

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Tilasin Sonera Sport -kanavapaketin 12 kk sopimuksella, koska luulin näkeväni sen kautta NHL- ja NFL-otteluita. Kanavapaketin esittelysivullahan lukee "runsaasti NHL:ää suorana" sekä "ESPN America tarjoaa mm. baseballia (MLB), amerikkalaista jalkapalloa (NFL ja NCAA College Sports)". Ilmeisesti kuitenkaan NHL-pelejä ei ole tiedossa ja ESPN America esittää NFL:ää vain viikkomakasiinin muodossa. Aikooko Sonera lisätä Sport-kanavapakettiin kanavia, jotka oikeasti näyttäisivätkin kyseisten sarjojen otteluita? Tässä on nyt vähän huijattu olo.

4 kommenttia

Hei, laitoin NHL ja NFL asiasta kyselyä eteenpäin. Vastaan heti kun lisätietoa saan.
NFL-pelejä ei ole tullut espn americalta vuosikausiin vain tuo makasiiniohjelma. NHL-pelit loppui vastaavasti viime kauteen ja tällä hetkellä ei ole mitään varmaa tietoa miltä kanavalta NHL:ää pystyy seuraamaan tänä vuonna vaikka Sonera mainostaakin tuota ainakin viasat-paketin yhteydessä (samoin kuin toki viasat myös omilla sivuillaan)

NFL:n pelejä näkee viasat sportilta.. NHL toivottavasti myös kuten luvataan tai tuli itsekin otettua 12kk sopimus paketista joka ei vastaa kuvausta kun Sonera ei näitä viitsi muuttaa kun ei ole tarkempaa tietoa.

(Asiakaspalvelijan lainauksen perusteella siis täältä)
Hei. NFL oikeuksia on sekä ESPN Americalla että Viasatilla. Mutta kuten Grokhy kertoi, ESPN Americalla näkyy tämä Makasiiniohjelma, joka siis näkyy Sonera Sport -kanavapaketissa. Pelejä näkee Viasat Sport -kanavapaketissa.

NHL tilanne on edelleen avoin. Millään TV-yhtiöllä Suomessa ei vielä ole oikeuksia ensi kauden NHL -otteluiden esittämiseen.
Kovin erilaisen kuvan saa esimerkiksi täältä: http://www.soneraviihde.fi/sonera-sport/esittely/
"Ohjelmistossa jenkkifutiksen NFL-sarjan huippuotteluita". Viitataanko tällä siihen makasiiniohjelmaan?

Vastaa