Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
0009_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Netin nopeuden nosto

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Puhelin soi syyskuun loppupuolella. Soneran edustajaksi ilmoittautunut soittaja kertoi haluavansa tarjota 8 megan nettiyhteyteni korotusta 24 megaan.
Latausnopeus oli ollut noin 7 megaa, joten korotus tuntui houkuttelevalta, sillä Etelä-Espoossa varmaankin kauppakeskuksen tuntumassa yhteydet toimisivat nopeamminkin.
Sovin toistaiseksi voimassaolevan sopimuksen 24 megan nopeudella.

Tarkkailin nopeuksia. Tulos oli, ettei mitään muutosta tapahtunut. Ajattelin, että muutos astuu varmaan voimaan lokakuun alusta. Yllätys, yllätys. Nopeus olikin lokakuussa laskenut 5 megaan.

Vaikka tulin höplästä vedetyksi, niin luontainen varovaisuus oli pitänyt järjen mukana ja siksi en ollut tehnyt kahden vuoden sopimusta. Pääsen siis eroon sopimuksesa heti ja höplästä vedon "tyhmyydestä sakotetaan" jää vähäiseksi
.
Ala on niin täynnä kaikenlaisia poppamiehiä, että ollaan kuin ennen villissä lännessä, jossa huijarit myivät ihmelääkkeitä, joilla ei ollut luvattua vaikutusta..
1 vastaus
KatjaN_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 898 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei 0009 !

Asiaa on ilmeisesti jo selvitetty, koska sopimus oli peruttu. Mutta lisääthän tänne asetuksiin asiakasnumerosi, niin pääsemme vielä selvittämään mitä tässä on tapahtunut. Nopeudennostossa ei tosiaan näin ole tarkoitus tapahtua, että nopeus entisestään laskee, jotain erikoista tässä on nyt täytynyt tapahtua. Mutta tosiaan, jos lisäät asiakasnumeron niin katsellaan lisää!
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu