Netti hiipuu /Thompson TG789un ja WLAN

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 1 katselukerta

Meillä toimii hyvin netti hp läppärissä langattomasti, ja piuhoilla muissa laitteissa ja langattomasti myös kännyköissä ja psp3:ssa. Vaan iso murheenkryyni on pöytäkone, joka on langattomasti netissä A-link WL54USB adapterilla:

(A-LINK WL54USB,54/11MB WLAN-adapter,USB,54Mbps,DSSS,802.11g-standard based and it´s compatible also with other manufacturers cards.
Range indoors 35-100m and outdoors 100-300m (range is depending on surroundings materials).
Supports 11 (US) and 13 (EC) channels.
Supports 64/128/256 bit WEP and WPA/WPA2 data excypting.
Supported operating systems are W98SE, ME, W2000, XP, Vista, Ubuntu and other Linux (open source).
Approvals : CE and FCC, RoHS)


Käyttöjärjestelmä meillä on vista 32-bit. Ongelmana on netin katkeileminen ja välillä nopeustestillä saa tuloksen 0.08 megaa vaikka meillä on 24 megan yhteys ja vain pöytäkone olisi päällä. Adapterin ajurit ovat ajan tasalla. Joskus netti toimii nopeasti, yleensä ei. Onko Thompson modeemilla jotain ongelmia tämän adapterin kanssa, koska entisellä Linksys- modeemillamme netissä ei ollut koskaan ongelmia? Modeemia on resetoitu ja otettu välillä myös kokonaan irti töpseli. Ongelma näyttää korjaantuvat kuitenkin mystisesti itsestään välillä, eikä omat toimenpiteen vaikuta siihen mitenkään.

2 kommenttia

No eipä tullut vastausta Soneralta.

Saisiko edes nyt pyytämällä päivityksen Thompsoniin, kun huomasin että muillekin se on onnistunut Soneran puolelta.
Hei Ahonjo-g,

Onko ongelma pelkästään pöytäkoneella? Eli jos pätkiminen ja hidastelu on vain pöytäkoneen kanssa, niin silloin ongelma jää todennäköisesti verkkokorttiin tai koneeseen itseensä.

Oletko kokeillut miten yhteys toimii pöytäkoneella jos sen kytkee suoraan ethernet kaapelilla? Pätkiikö ja hidasteleeko yhteys silti?

Uusin ohjelmistoversio päivittyy Thomsoniisi hetken kuluttua.

Vastaa