Netti- ja mobiilipalvelun tilaus kun digiboksi on jo

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

http://www.sonera.fi/tutustu+ja+osta/tv ... mobiilissa:
Sonera viihde digiboksiasiakkaana saat myös Peruspaketin tai Peruspaketin tallennuksella käyttöösi veloituksetta, niin kauan kuin Sonera Viihde digiboksiasiakkuutesi on voimassa. Tilaa myös nämä paketit Omilta Sivuilta hintaan 0 €.


Yritin tuota sitten tilata, ja Sonera Tunnuksen luotuani Omille sivuille ilmestyi painike tilausta varten. Siitä aukeaa sivu, jossa on paljon rasti ruutuun -rivejä eri palveluille. Heti ensimmäisenä on "Peruspaketti tallennuksella 0,00 €/kk", mikä olisi juuri se, minkä haluaisin. Rastitin sen ja jatkoin prosessia tilauksen yhteenvetosivulle, joka onkin sitä mieltä, että olen tilaamassa kahta palvelua: "Peruspaketti tallennuksella, toistaiseksi voimassa 0,00 €/kk" ja "Peruspaketti tallennuksella, toistaiseksi voimassa 4,90 €/kk". En tarvitse samaa palvelua kahteen kertaan, erityisesti jos toinen niistä alkaa maksaa heti tai puolen vuoden jälkeen... Jos tästä palaan muokkaamaan tilaustani, niin edellisellä sivulla myös se toinen peruspaketti tallennuksella on rastitettuna.

Tallennusperuspaketin lisäksi haluaisin hyödyntää myös HBO Nordicin tarjouksen, mutta sen lisääminen tilaukseen ei muuta alkuperäistä ongelmaa.

3 kommenttia

Moi ZeroOne,
Kuulostaapa oudolta! Tehdään niin, että tee tilaus loppuun, ja laita sen jälkeen tänne viestiä. Tarkistetaan, näyttääkö homma siltä miltä pitää. Jos jotain ylimääräistä tilaukselta löytyy, poistetaan se tätä kautta.
Mia kirjoitti:
Tehdään niin, että tee tilaus loppuun, ja laita sen jälkeen tänne viestiä. Tarkistetaan, näyttääkö homma siltä miltä pitää. Jos jotain ylimääräistä tilaukselta löytyy, poistetaan se tätä kautta.


Kiitos vastauksesta! Tein nyt tilauksen, ja minulle se näytti edelleen siltä, että siinä olisi sama palvelu kahteen kertaan? Muuten kaikki tuntuu toimivan hyvin, pääsin jo katsomaan ohjelmakirjaston antimia. 🙂
Hei ZeroOne,

Jostain syystä oli tosiaan noita peruspaketteja pompsahtanut kaksin kappalein. Korjailtiin tuota ja ei pitäisi kohta näkyä enää kahtena.

Vastaa