Nettitallennukset pätkivät

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Mistä johtuu kun katsoo kotitv nettitallennuksia ja samalla selaa nettiä,niin tallennukset pätkivät.Kun katsoo
tavallista tai hd kanavaa ja selaa netissä niin ei pätki lainkaan.Eli viekö tallenuksien katsominen kaistaa niin paljon että samalla ei voi olla koneella netissä.kuitenki esim. hd kanava vie n.10mb silti pystyy ihan normaalisti selaamaan nettiä ja myös katsomaan vaikka youtuben videoita ilman että kotitv pätkii. kyseessä on 24/1mb yhteys.

1 kommentti

Hei Lehtis79,

voisit koittaa onko laitteiden resetoinnilla vaikutusta kuvaamaasi tilanteeseen.
Eli resetointi aloitetaan Thomsonin palvelureitittimestä. Pidä RESET nappulaa pohjassa niin kauan, että virtavalo muuttuu oranssinpunaiseksi. Tämän jälkeen odottele kunnes laite on käynnistynyt kokonaan uudestaan eli Broadband valo palaa tasaisesti. Huomioi tässä se, että jos olet tehnyt itse asetusmuutoksia laitteeseesi, niin ne täytyy tehdä uudestaan resetoinnin jälkeen. Näitä ovat esimerkiksi WLAN-verkon nimen tai salasanan muuttaminen tai porttiohjaukset.

Kun Thomsoni on käynnistynyt uudestaan, niin tee Motorolan digiboksin resetointi ohjeen mukaisesti. Tarvitset Koti TV:si käyttäjätunnuksen ja salasanan tässä yhteydessä.

Jos näistä ei ole apua, niin sinun kannattaa tehdä asiasta vikailmoitus Vikapalveluumme. Voit soitella numeroon 020 690101 (mpm/pvm) tai täyttää lomakkeen nettisivuillamme Omat Sivut -palvelussa.

Vastaa