Nettitikun irtisanominen

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 1 katselukerta

Hei,

Laskussa todetaan laitesopimuksen olevan voimassa 22.02.2015. Tarkoittaako tämä pelkkää nettitikkua vaiko nettiyhteyttä? Saamani tiedon mukaan vain tikkua, joten nettiliittymä olisi irtisanottavissa aikaisemmin. Onko oikeasti näin?

Netin nopeuden nosto ei kaiketi nykymaailmassa saa aloitaa sopimuskautta alusta, jos uutisoinnin aiheesta oikein muistan. Koska tämä tuli voimaan ja onko tämä käytäntö käytössä vain tämän päätöksen tulon jälkeen ja näin ollen ennen sitä tehdyt muutokset/sopimukset sidottiin uudestaan siitä päivästä taas 24 kuukaudeksi?

2 kommenttia

Hei Odessa!

Liittymä on määräaikainen 22.2.2015 saakka. Liittymän nettipakettia voi kyllä muuttaa, mutta irtisanominen ei onnistu aikaisemmin. Pelkkää tikkua ei voida laskuttaa vaan mukana tulee olla aina liittymä.

Jos kuitenkin haluat irtisanoa liittymän ennen sopimuskauden loppua, veloitetaan irtisanomismaksu sekä tikun loput kuukausimaksut.

Mitä tulee tuohon nopeuden nostoon niin se taitaa koskea kiinteää laajakaistaa. Sinullahan ei ainakaan yrityksen nimissä ole sellaista, vain tämä liikkuva netti. Ja vaikka sen pakettia muuttaa, ei muutos vaikuta sopimuskauden pituuteen.
Nettitikun olen ottanut kesäkuussa 2012 ja nopeutta nostettu helmikuussa 2013. Tämä nopeuden nosto toi mukanaan uudet 24kk, jota ei sillä hetkellä kerrottu. Onko käytäntö muuttunut vai onko tämä sopimus oikeutettu purkamaan sillä perusteella, että kaksi vuotta tilauksesta on kulunut?

Vastaa