Nettiyhteydet Viestikatu 3 70600 Kuopio

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Voisiko nettiyhteyksiä parantaa, kun hädin tuskin gsm-data toimii Viestikadulla, Kuopion keskustassa. Puhelimella pystyy kyllä puhumaan, jos ei välitä pätkimisestä. Tämä ongelma koskettaa kaikkia testaamiani puhelimia.

3 kommenttia

Hei johtamaa!

Kiitos viestistäsi. Peittoaluekarttamme mukaan mainitsemasi osoite on hyvällä 3G- ja 4G-verkon kuuluvuusalueella. Peittoaluekarttamme löydät osoitteessa:

http://www.sonera.fi/etsi+apua+ja+tukea ... d=some3417

Osoitteestasi noin 200 metrin etäisyydelle on kuitenkin suunniteltu uutta 3G-verkon tukiasemaa, mutta aikataulusta ei vielä tässä vaiheessa ole tarkkaa tietoa. Toivottavasti uusi tukiasema valmistuu mahdollisimman pikaisesti.

Oletko kokeillut lukita puhelimesi käyttämään ainoastaan 3G-verkkoa (WCDMA)? Kaikissa puhelinmalleissa lukituksen mahdollisuutta ei ole, mutta jos sinulla on sellainen puhelin, jossa lukituksen voi tehdä, lukitusta kannattaa ainakin testata.
Täällä Viestikadulla ei voi kuin joissain tietyissä kohdin päästä nauttimaan 3g tai 4g yhteyksistä. Silloinkin yhteys todennäköisesti katkeaa ja muutaman minuutin odottelun jälkeen pääsee nauttimaan gsm-datasta. Toivottavasti uusi tukiasema tulee pian. Viestikadulla kun luulisi olevan tehokkaimmat yhteydet, IT-keskittymän vuoksi, mutta todellisuudessa Suomen surkeimmat Sonera-yhteydet.
Hei johtamaa!

Onko kuvaamiasi ongelmia ollut aina, vai onko kuuluvuus ollut joskus parempi? Osoitteestasi on nyt tehty kuuluvuuspalaute, joka menee tiedoksi alueen verkkosuunnittelijallemme.

Voit tehdä asiasta vikailmoituksen Sonera Omien Sivujen kautta osoitteessa:

http://www.sonera.fi/omatsivut?someid=some3417

Omille Sivuille rekisteröitymisen/sisäänkirjautumisen jälkeen valitaan oikea liittymä ja vikailmoituksen voi tehdä kohdasta Tee vikailmoitus.

Vikailmoituksesta tulisi ilmetä tarkka osoite, jossa ongelmia ilmenee sekä 3-5 kappaletta tarkkoja ajankohtia (päivämäärä ja kellonaika), jolloin 3G- tai 4G-verkon yhteys on lakannut toimimasta. Myös arvio ongelmien alkamisajankohdasta on hyvä kirjata ilmoitukseen sekä käytössäsi olevan puhelimen merkki ja malli. Ilmeisesti kuvaamiasi ongelmia esiintyy mainitsemasi osoitteen lähistöllä vai onko ongelmia ainoastaan sisätiloissa?

Vastaa