Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Vihastunut_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Nettiyhteys pätkii

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
No mitäkän siinä taas on että, se on sonera joka ***** näiden internet yhteyksien kanssa aina.
Jatkunut jo parin päivän verran, tarkistin vikatilanteet onko missään lähettymillä minkään näköistä huoltoa tai muuta vastaavaa, niin eipä näkynyt. Asun Kouvolassa ja silti pätkintää tulee, taidan kohta irtisanoa koko ****** ja vaihtaa muuhun liittymään, jossa ei tälläistä ongelmaa olisi, aina sitä saa täällä kirjoitella ja mitään ei tapahtu kun vasta parin päivän päästä, ei _******* mitä palvelua, ihmiset ne maksaa jotta voi sitä internet yhteyttä käyttää eikä siitä, että sitä ei ole tarjolla silloinkun sitä tahtoo.

Terv. ********* sonera internet yhteyden käyttäjä
1 vastaus
Antti-_
Vanhan Palstan telialainen
  • 0 custom-general.kudos
  • 2542 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei Vihastunut

Lisäätkö asiakasnumeron tai liittymätunnuksen ilman väliviivaa ( - ) käyttäjätunnuksen profiiliin (Omat asetukset -> Profiili -> Asiakasnumero) niin pääsen tutkimaan, miltä liittymäsi näyttää.

Vikatilanteilta ei valitettavasti voi aina välttyä mutta ne voidaan korjata. Voitaisiin yhdessä tutkia mistä sinulle mielipahaa aiheuttanut vika johtuu ja millä toimenpiteillä saisimme sen kuntoon.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut