No nyt se Sonera on seonnut lopullisesti

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Itellaluukusta paukahti 2 kirjettä tänään. Molemmat Soneralta, molemissa täsmälleen samanlaiset laput/laskut.
Lasku on kesäkuun alusta ja sen olen satavarmasti maksanut.

Ajattelin että jos se on sen takia kun Soneran sivuilla laskuni on ihan päin peetä. Saan jonkinlaisen laskuerittelyn tai jotain muuta. Ei se tietenkään muutamaa kuukautta myöhemmin mitään auttaisi. Laskut pitäisi olla silloin oikein kun niitä peritään eikä ihan väärin niin kuin Sonera tekee.

Esim.
50€
4€
3€
11€
22€
Yhteensä 107,40€
Summa on 90€ ja vaikka sen laskee kuinka niin siitä ei saa Soneran saamaa loppusummaa. Viimeksi akka sanoi että laskutus johtuu nettitikusta. Hankin Soneran nettitikun muutama kuukausi aikaa, mutta sitä on peritty multa ja kolmisen vuotta. Stanan meediot, no tiesivätpä että hankin heiltä nettitikun.

No ei näissä minkäänlaista laskuerittelyä eikä muutakaan järkevää ole.
Lukee suurinpiirtein vaan nimi ja loppusumma ja jotain tietoja. Eräpäivä 6.6.2013

Nyt olis mukava saada tietää että MITÄ!!!!!?

1 kommentti

Hei LOIRO!

Sähköpostilaskutuksessamme on ollut ongelmia ja kaikille asiakkaille eivät sähköpostina lähetetyt laskut menneet perille. Tästä syystä laskuja on nyt lähetetty uudestaan. Pahoittelut mikäli tästä vikatilanteesta on aiheutunut sinulle harmia. Tietojemme mukaan laskusi ovatkin ajan tasalla. I

hmettelen vain kovasti tuota ilmoittamasi päivämäärää ja summaa .... Tuolla eräpäivällä löytyy lasku, mutta summa on silloin ollut 67 eur. Olisiko sinulla antaa viitenumeroa laskusta jonka olet nyt saanut. Näin voisimme paremmin tarkistaa mistä on kyse. Entä onko laskussa jotain yhteysnumeroa tms. Ettei kyse ole sitten jostain mahdollisesta laitelaskutuksesta jota hoitaa jokin toinen taho?

Vastaa