Nokia 800 kuvat ja videot ei toimi esim. iltasanomissa

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Otsikko kertookin kaiken. Eli kuvat ei näy iltasanomien sivulla, eikä videot pyöri...

4 kommenttia

Hei palla !

Muutenko sinulla netti puhelimessa toimii ja videot / kuvat näkyvät normaalisti muilla sivuilla?
Puhelin kannattaa käyttää virrattomana sekä selaimen välimuisti kannattaa tyhjätä, jos sen kautta olet Iltasanomia lueskellut. Jos taas olet sovelluksen kautta, niin se kannattaa poistaa ja asentaa uudelleen.
Heips
Tyhjensin välimuistin, poistin pikakuvakkeen etusivulta. Käynnistin uudelleen. Hain uudestaan selaimella iltasanomat ja iltalehden. Ei näytä kuvia ja videoita iltasanomissa, iltalehdessä kuvat näkyy, videot ei... Youtube näyttää videot, samoin muut lehdet esim. hesari. Oliskos vielä jotain mitä voisin tehdä?
=P
Moi palla!

Vaikuttaa nyt siltä, että puhelimessa on jokin pielessä ohjelmistojen suhteen. Kannattaa kokeilla vielä kuitenkin ns. kahden napin resettiä eli äänenvoimakkuusnäppäintä pienemmälle ja virtanäppäin yhtä aikaa pohjassa noin 15 sekuntia. Yhteys onneksi toimii, koska pystyt normaalisti esim. youtube-videoita katsomaan. Suosittelen olemaan suoraan laitevalmistajaan yhteydessä, mikäli ongelma jatkuu.
Heips
Yritin tuonkin ohjeen, kuvat piilossa edelleen. Takuuta vielä jäljellä, joten lähetän sonerapisteen kautta huoltoon 🙂 Kiitos

Vastaa