Nokia Lumia 800 internetasetukset?

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 1 katselukerta

Terve! Tilailin uuden luurin ulkomailta, ja nyt pitäisi saada vielä internet asetukset. Kun lähetän tekstiviestin "asetukset" 15400, niin vastaukseksi tulee, että kyseistä puhelintyyppiä ei tunneta.
Mitä seuraaviin kenttiin tulee syöttää, jotta saan internetasetukset toimimaan:

YHTEYSOSOITTEEN ASETUKSET (APN)

Yhteysosoite:
Käyttäjänimi:
Salasana:
Välityspalvelin/URL:
Välityspalvelinportti:

2 kommenttia

Hei anatoli86: Selailin Nokian sivuja ja löysin tälläisen oheistuksen:

Voit korjata asetukset verkon määrityssovelluksen avulla.

Varmista, että olet päivittänyt puhelimeesi uusimman PR1.01-ohjelmiston Zunen kautta. Voit tarkistaa ohjelmiston version seuraavasti: Valitse vaihtoehdot Asetukset > Tietoja > Lisätietoja > Laiteohjelmiston versionumero. Jos viisi viimeistä numeroa on 11414, ohjelmiston versio on PR1.0. Jos viisi viimeistä numeroa on 11451, laiteohjelmisto on silloin PR1.01.
Siirry puhelimellasi Marketplace-palveluun langattoman lähiverkkoyhteyden kautta. Lataa ja asenna verkon määrityssovellus. Valitse verkon määrityssovelluksessa verkkoprofiililuettelosta verkkopalveluntarjoajasi. Tämä palauttaa kaikki asetukset.

Mikäli tästä oheistuksesta ei ole apua, kehoittaisin sinua olemaan yhteydessä suoraan Nokialle: http://www.nokia.com/fi-fi/tuki/yhteystiedot/.
Uudempi versio oli kyseessä. Löysin helpon vastauksen kysymykseen toiselta Foorumilta. Internet yhteys alkoi toimimaan, kun kirjoitti ainoastaan kohtaan Yhteysosoite: "Internet" ja samantien alkoi netti toimia.
Kiitos kuitenkin nopeasta vastauksesta.

Vastaa