Nokia Lumia 900 + Spotify

  • 11 December 2014
  • 7 kommenttia
  • 6 katselukertaa

Miten saan spotifyn toimimaan, ilman, että joudun lataamaan palvelun Marketplacesta joka kerta uudelleen? Toisinsanoin se ei toimi...

7 kommenttia

Ja toisekseen, linkki mikä Soneralta tuli, mistä Spotify ohjelma pitäisi ladata, ei edes sen mukaan tue Lumiaa. Tästä syystä ohjelma piti ladata Windows Marketplacesta.
Moi Hellhammer! Tarkennatko hieman, miten ongelma ilmenee. Poistuuko sovellus puhelimesta itsestään vai etkö pääse kirjautumaan sovellukseen?

Voisit toki kokeilla ladata uusimmat päivitykset puhelimeesi sekä poistaa ja asentaa sovelluksen uudestaan. Kannattaa myös tutustua Windows Phone -tukisivustoon ja etsiä neuvoa sieltä.
Moi! Eli linkki, minkä ensimmäisenä teiltä sain tekstiviestinä, joka ennen asennusta kysyy puhelimen mallia, ei edes löydä Lumian mitään mallia. Näin teidän laittamasta linkistä ei ohjelmaa voi edes asentaa.
Ja se marketplacen versio ei toimi, vaan se pitää ladata aina uudestaan toimiakseen. Tosinsanoin se päästää kirjautumaan sisään vain kerran, ja tämän jälkeen se ei enää toimi, vaan ohjelma on ladattava uudestaan joka kirjautumisen jälkeen.
Vaikea sanoa, mistä ongelma johtuu. Emme ole törmänneet vastaavaan tapaukseen aiemmin. Sillä ei ole väliä, lataako sovelluksen suoraan Marketplacesta vai erillisen linkin kautta. Jos sinulla vain on voimassa olevat Spotify Premium -tunnukset, sovelluksen pitäisi toimia. Suosittelisin ottamaan yhteyttä Nokian tukeen. He osaavat auttaa tarkemmin puhelimeen ja sen sovelluksiin liittyvissä asioissa.
Jotain edistystä... nyt se herjaa Login failed: "unable to connect to spotify backend (101)"Eli ei vörki ei...
No nyt toimii, mutta offline mode ei?!
Hellhammer kirjoitti:
No nyt toimii, mutta offline mode ei?!


Oletko yrittänyt ladata ensin biisit Offline-tilaan? Muuten ei onnistu Offline-toisto.

Terveisin hpguru / Spotifyn yhteisön perustaja

HOX! Spotifyllä on myös oma keskustelualue, tervetuloa! http://community.spotify.com/

Vastaa