Nokian tabletin tilaus

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Pyytää liittymänumeroa. Ei huoli 333-alkuista liittymänumeroa. Panenko puhelinnumeroni.Ohjeissa sanotaan että puhelinliittymä lakkaa, Mitä teen?

3 kommenttia

Heippa piisra-1,

Onko tarkoitus tilata tabletti uuden liittymän kera, vai vain pelkkä tabletti ja käyttää sitä esimerkiksi kotona Wlan-yhteyden avulla?

Verkkokaupassamme http://bit.ly/1yGjREs voit edetä seuraavasti:

Valitse sopiva laite,

Jos haluat tabletin uudella liittymällä, valitse "Tilaa laite ja uusi liittymä", mene eteenpäin ja valitse sopiva liittymä itsellesi. Tällöin saat Tablettiin soveltuvan liittymän uudella numerolla.

Mikäli et halua uutta liittymää, vaan haluat käyttää tablettia ilman liittymää vaikkapa juuri siellä Wlan-verkossa, valitse "Tilaa laite ja uusi liittymä", ja liittymäosiosta valitse kohta "En tarvitse liittymää".

Oliko näistä apua? 🙂
Minulla on laajakaistaliittymä johon haluaisin liittää uuden tabletin. Haluaisin käyttää sitä muuallakin kuin kotona. Mitä siis laitan liittymänumerokseni kun se herjaa 333-alkuista numeroa.
Hei piisra-1,


Laajakaistaliittymään ei tablettia voi liittää tilauksessa.

Laajakaistaliittymäsihän toimii ainoastaan sinun kotonasi, ei muualla.

Eli mikäli haluat tablettia netissä käyttää muuallakin kuin kotona, tulee sinun tilata uusi liittymä, uudella numerolla. 🙂

Vastaa