Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
hs-tre_
Uusi keskustelija
  • 0 custom-general.kudos
  • 9 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Nopeus ei toteudu lainkaan

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Huomenta,

Tuli uusi tietokone ostettua ja uskoin netin muuttuvan normaalille tasolle mutta näin ei käynytkään. Eli 100/10 netti antaa downia max 40. Yleensä nopeus on speedtestin ja soneratestin mukaan 20-35 ninkuin nytkin.

Modeemi on kesällä hankittu Telewellin tw-eav510. Nettipiuha on laitteen mukana tullut "lyhyt" ja on päivitelty ja resettejä tehty, modeemin kanavaaki on kokeiltu useammalla eri. Ei vaikutuksia niinkuin ei eri huoneen puhelinpistokkeella eikä palomuurin sulkemisella.

Kaikista mielenkiintoisinta asiassa on, että upload näyttää lähestulkoon aina 11-12m eli enemmänkun pitäisi. Yli 10 siis tulee lähes järjestäen. Auttakkee.
1 vastaus
Marko-_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 4902 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei hs-tre,

Oliko kone ollut siis kaapelin kanssa modeemiin yhdistettynä kun olit yhteysnopeutta testannut? Jos ei ollut niin kokeile vielä mitä nopeutta saat kaapelin kanssa. Jos nopeudet ovat vastaavat kaapelinkin kanssa, niin suosittelen olemaan vikapalveluumme yhteydessä.

Voit jättää vikailmoituksen palvelupyyntölomakkeella tai soittamalla vikapalveluun 0206 90101, ma-pe 8-20, la 9-16.30.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut