Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Elmeri12345_
Uusi keskustelija
  • 0 custom-general.kudos
  • 9 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Numeron vaihto

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Tilasin netistä soneran liittymän ja yritin vaihtaa prepaid numeron tilaamaani numeroon mutta se ei onnistunut. Soneralta otettiin yhteyttä mutta en kerinnyt vastata. Nyt pitäisi ottaa itse yhteyttä asiakaspalveluun mutta sinne on niin pitkät jonot että onko muuta tapaa saada vaihdettua numero toiseksi? Vai valitsevatko he automaattisesti jonkun numeron summamutikassa ja lähettävät sim-kortin?
1 vastaus
Iiro__
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 624 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Elmeri12345: Mikäli kyseessä oli Soneran prepaid numero, on se mahdollista muuttaa Soneralle laskutusliittymäksi. Mikäli kyseessä oli jonkun toisen operaattorin prepaid, ei sitä ole mahdollista muuttaa Soneralle laskutusliittymäksi, vaan silloin sinulle avataan kokonaan uusi numero.

Asiakaspalvelussamme on ajoittaan ruuhkaa, mutta voit varata meiltä soittoajan ja me soitamme sinulle, tai vaihtoehtoisesti voit asioida myös Sonera Kaupassa.

Ps. Olethan sinäkin jo tutustunut Facebook-sivuihimme ja liittynyt tykkääjiin? http://www.facebook.com/sonera
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista, http://www.facebook.com/sonera