Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Thejappe_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 2 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Nykyinen laajakaista uuteen osoitteeseen

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei. Olen muuttamassa toiseen osoitteeseen jossa on jo soneran laajakaista, vielä pitäisi saada tietää,ennenkuin uudesta osoitteesta irtisanotaan nykyinen kaista, että saanko omani sopimuslaajakaistan uuteen osoitteeseen tai miten nykyiseni sopimukseni käy joka on valokuitutekniikalla toteuttu 24kk määräaikainen sopimus. uusi osoite on omakotitalo kyrössä jossa ei ole mitään kuituja.
1 vastaus
Sonera-asiantuntija_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 5687 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Vaikuttaa siltä, että nykyinen laajakaistaliittymäsi ei ole sellaisenaan saatavilla uuteen osoitteeseesi. Asian voit vielä tarkistaa sivuiltamme. Mikäli näin on, liittymätapa muuttuu laajakaistan siirron yhteydessä.

Kannattaa olla yhteydessä asiakaspalvelumme, jotta voidaan selvittää, miten tapauksessasi on järkevintä toimia. Voit joko soittaa asiakaspalveluumme tai jättää muuttoilmoituksen, jolloin sinuun ollaan yhteydessä asiakaspalvelumme toimesta.

T. Susanna
Sonera Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidän myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera
Tämän osion uusimmat keskustelut