Ohjelmakirjasto -> Katsomo

  • 11 December 2014
  • 7 kommenttia
  • 1 katselukerta

Kaksi kysymystä:

1.) miksi katsomon madcook kirjastossa on vain yksi madcook jakso ja loput ovat madventures jaksoja, jotka ovat samoja kuin ohjelmakirjaston madventures 1.tuotannon jaksot?
Madcook jaksojahan huomattavasti enemmän!

2.) onko tulossa katsomoon valittavaksi Formula 1 2013 lähetyksiä? Tai tapahtuma areenan ostettavaksi kisoja? Hintoja? Onko mitään muuta mahdollisuutta saada näkymään formulat kuin ostaa mtv3 total tai sport kanavapaketti?

7 kommenttia

1. Koska sonera.

2. Kokemuksieni mukaan mikään eikä mitään tule minnekään ikinä koskaan (koska sonera).
Moi KjaK!

Hyviä huomioita! Nyt en osaa tästä suorilta vastata, mutta lähdetään selvittelemään.
Palataan heti, kun lisätietoa saadaan!
KjaK: Sainkin jo vastauksen kysymyksiisi. Eli se mitä löytyy Katsomon alta, ei olekaan harmi kyllä meidän päätettävissä / hallittavissa. Katsomo kun tulee suoraan, sisältöineen, Maikkarilta.
Sama pätee siis toiseenkin kysymykseesi. Eli Maikkari tekee mahdolliset päätökset, tuleeko Katsomoon F1 lähetyksiä, vaiko eikö. Näistä näin ollen suosittelisin laittamaan palautetta ja kysymystä MTV3:lle.
Mitä meihin ja meidän kautta nähtäviin F1 lähetyksiin tulee, näkyvät ne MTV3 Total ja MTV3 Sport -kanavapakettien kautta. Molemmista paketeista löytyy myös paljon muuta kivaa katsottavaa, käyppä tutustumassa 🙂
No maikkarin katsomo asiakaspalvelu vastaa tälläistä! Eli vähä ristiin vastaillaan!
Selvitystä kaipaisin joku nyt varmaan osaa vastata tähän.

Maikkarin vastaus:

"Hei!


Valitettavasti meillä ei ole tietoa, että mitä Sonera jakaa omassa palvelussaan Katsomosta. Nämä kyselyt tulee selvittää Soneran asiakaspalvelun kautta. Meillä ei ole valitettavasti tietoa heidän omasta palvelustaan.



Yleisimpiin kysymyksiin ja ongelmiin löydät avun MTV3 Katsomo -palvelun ohjeista klikkaamalla linkkiä "Asiakaspalvelu".
Jos haluat henkilökohtaista neuvontaa, ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa numerossa 0303 9800 ma-pe 9-20.
Lankaverkosta 8,21 senttiä/puhelu + 1,16 senttiä/min ja matkapuhelinverkosta 29,7 senttiä/min.
Jonotus on puheluteknisistä syistä maksullinen.


Ystävällisin terveisin,
Katsomo / Janne
katsomo@mtv3.fi"
Ainakin netin Katsomo on pullollaan sisältöä joka uupuu KotiTV:n katsomo-viritelmästä, joten kyllä tämä vahvasti viittaa siihen että ongelman keskiössä on eräs S:llä alkava firma. Miksi olisi mtv3:n intressi rajoittaa jollekin palveluntarjoajalle tarjottavaa sisältöä, jos "vapaalla" puolella, eli netissä, ei ole rajoituksia.

Mutta ainahan näissä voi olla takana jotain tylsää byrokratiaa, mutta joka tapauksessa kuluttaja kärsii.
Moi,

Onko tähän nyt mitään selvyyttä, vastailette molemmat että toisen vika kun ei näy!
Elisa tarjoaa Formulat katsomo palveluna 4,90€/kk eikö tälläistä samaa palvelua saa soneran katsomoon?

Ihmetyttää tietämättömyys.
Hei kaikille,

olemme nyt selvitelleet asiaa yhdessä Maikkarin kanssa. Palvelustamme tosiaan löytyy jokainen meille toimitettu ohjelma mutta koska niihin liittyy runsaasti erilaisia julkaisuoikeuksiin liittyviä tekijöitä, aivan kaikkia Maikkari ei edes pysty toimittamaan. Siten tuo KotiTV:n Katsomo ei vastaa täysin Maikkarin nettiKatsomoa. Tässä vielä Maikkarin tiedote asiaan liittyen: "Katsomon ohjelmatarjontaa rajoittavat saatavilla olevat sisältö- ja jakeluoikeudet. Kaikkia ohjelmia ei valitettavasti pystytä jakelemaan kaikissa päätelaitteessa. Pyrimme kuitenkin jatkuvasti laajentamaan Katsomon sisältötarjontaa myös Koti TV:ssä."

Vastaa