Ohjelmakirjastot

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei. Edelleen minullakin on sanottavaa ohjelmakirjaston talletuksista. Palvelusta löytyy ok tallenteita, mutta nyt huomasin sellaisen puutteen että piti tulla rekisteröitymään ja kertomaan. Toivon etten ole ensimmäinen joka tämän on huomannut, kun nimittäin on kyse pienten lasten mediaturvallisuudesta.
Ilmaiskatselussa on nyt Disney xd ja ajattelin käydä katsomassa että miltäs Minni ja minä niminen sarja näyttää.. Olettanen että se liittyy siihen Minni hiiri hahmoon jonka kanssa itsekkin kasvoin 80-luvulla, ohjelma kuulostaisi siltä että se on turvallista lasten katsottavaa. Mutta sen sijasta siellä näytetään Marvel Avengers ja Iron man on jo heti tositoimissa mäiskimässä vihollisia. Aika paha tallennusvirhe vai mitä? Pieni lapsi saa väärän ohjelman, ja kaiken lisäksi se on hänelle sopimatonta katsottavaa...antaa huonon kuvan tästä teidän palvelusta.
Haluaisin vain, että sen sijaan, että otatte tuskaillen vastaan näitä hankalia kysymyksiä, palkkaisitte jo vaikka jonkun tarkastamaan joka päivä ne ohjelmat, joita on päivän mittaan nauhoitellut joku automaattinen nauhoitussysteemi, ja tarkastavan ne ennenkuin on liian myöhäistä. Ennen kuin ne päätyy tuonne kirjastoon.

4 kommenttia

Hei traba,

Pahoittelumme mikäli kirjastossa on tälläinen virhe ollut. Virhe on kieltämättä varsin ikävä.

Kokeilin katsella Diseny XD ohjelmakirjastoa läpi ja näyttäisi että Minni ja minä nimellä ei tällä hetkellä ohjelmaa enää löydy. Laitoin kuitenkin palautteesi eteenpäin niin asiaa voidaan selvitellä tarkemmin.
Onkohan game of thronesin 04:05 jakso koska tulossa ohjelmakirjastoon? Palvelu aina aika ajoin onnistuu "yllättämään" sillä että ei toimi. Kuten eilen, kun halusin katsoa livenä valioliigan crystal palace-liverpool ja ajattelin katsoa uusimman game of thronesin vapaapäiväni kunniaksi aamukaffen kanssa, no eihän sitä nyt sitten tietty ollut siellä. Sinänsä erikoista, että kaikki muut jaksot ovat kyllä siirtyneet ajallaan, muistaakseni 04:03 jopa ennen varsinaista esitystä.
Hei Wayne10,

Vilkaisin äsken tuota HBO:n ohjelmakirjastoa ja kyllä 04:05 jakso löytyy jo listalta? Yleensä jakso löytyy heti seuraavan päivän iltana kun ensiesitys on jenkeissä ollut. TS. Game Of Thrones ensiesitys jenkeissä on sunnuntai iltana joten kirjastosta tämän tulisi löytyä maanantai iltana.
Jep, päivällä tuo näytti siellä olevan, mutta silloin kun halusin sen katsoa/aikaa oli niin eipä ollut ainakaan minun kirjastossani.

Vastaa