Ohjelmaopas ei toimi 30.10. lähtien?


Olen parhaillaan ulkomailla, ja olen yrittänyt ohjelmoida Kotitv-tallennuksia netin kautta. On harmi, ettei niitä voi tehdä kuin viikoksi eteenpäin. Nyt on lisäksi se ongelma, että ohjelmaopas ei näytä Ylen kanaville mitään 30.10. eteenpäin, ja muissakin kanavanipuissa on jotain kummaa sekaannusta kellonaikojen suhteen.
Voisiko kyse olla siitä, että matkalla ollessani on kuulemma tullut ohjelmapäivitys, jota tekemässä en tietenkään ole voinut olla. Vaatiiko tallennusten ohjelmointi netin kautta, että laitteessa on tehty ohjelmapäivitys?
Vai onko ohjelmaoppaassa oikeasti jotain vialla?

20 kommenttia

Verkkotallennuksen ohjelmaoppaassa on vikaa, jota selvitellään parhaillaan. Pyrimme korjaamaan tilanteen niin pian kuin mahdollista.
Anni kirjoitti:
Verkkotallennuksen ohjelmaoppaassa on vikaa, jota selvitellään parhaillaan. Pyrimme korjaamaan tilanteen niin pian kuin mahdollista.


Muistakaa syödä ja levätä välillä!
Vika johtunee sunnuntaiyöllä tapahtuvasta talviaikaan siirtymisestä. Ainakin boksilta ohjelmoidut ajastukset ovat kaikki tunnin pielessä. Ei se nyt voi olla niin vaikeaa korjata.
Tv-tallennus surinan nettisivuilta; vaihtakaa päiväksi 30.10. -> "Sununtai, 30.10.2011".. sununtai?! Sitten painakaa se "päivämäärän vaihtoboxi" auki -> Surinan mukaan sunnuntai on 30. päivä.. kuten myös seuraava päivä maanantai, tiistai olisi 31. päivä, jne. Hyvin te vedätte siellä! Missä indokiinassa teetätte koodauksen (joka tietenkin nykyään (virheellisesti) ei ole kovin kummoista hommaa/arvostettua... johtuisko tästä nykyajan hirveät bugivammaiset softat?!)?
Talviaikaan siirtyminen on aiheuttanut ongelmia KotiTV:n ohjelmaoppaaseen. Vika on tiedossa ja se pyritään korjaamaan mahdollisimman pian. Pahoittelemme viasta mahdollisesti aiheutuvaa harmia.
Kaikki ohjelmat huomisesta lähtien alkavat 2 tuntia myöhemmin ohjelmaoppaassa. Näyttää vähän siltä, että ohjeet miten meillä suomessa aikavyöhyke/DST toimivat eivät ole välittyneet intiassa parin rupian halpakoodareille. Koodissa ilmeisesti mennään tunti eteenpäin, kun taas reaalimaailmassa me menemme tunnin taaksepäin. Se selittäisi tuon 2:n tunnin eron ohjelmaoppaassa. Näin sitä saadaan huippulaatua koodiin pikkurahalla orjilta.. osakkeenomistajien taskuja lämmittää.
Meillä sama eli 20.30 uutiset tulevat klo 22.30. Mitä tässä pitää nyt siis tallentaa?
Etuhaarukka kirjoitti:
Meillä sama eli 20.30 uutiset tulevat klo 22.30. Mitä tässä pitää nyt siis tallentaa?

Erittäin hyvä kysymys!

Ilmeisesti surina on niin pieni lafka, että siellä laitetaan lappu luukulle viikonloppuisin. On ollut jo monta monta päivää aikaa hoitaa tuo ongelma kuntoon, ei näköjään kiinnosta.

Katsoin eilen Koti-tv:n oman EPG:n ("mini" sekä normaali) kautta, että siellä ohjelmat näkyy tunnin "myöhässä".

Mitenkäs tässä nyt sitten illan elokuvia laittais talteen?! Sur-sur-surinaaaa?

EDIT: On muuten tämän fooruminkin kello väärässä (tunnin edellä).. on se hassua..
Täällä näemmä jo kommentoitukin. No, pitänee kai istua telkun ääressä ja pistää nauhoitus kun ohjelma alkaa. Näemmä muutakin vikaa . Kun yrittää lukea sonera viihteen sivuja tulee ilmoitus


Hups, sivu hukassa!

Hakemaasi sivua ei valitettavasti löytynyt. Toivottavasti löydät etsimäsi oheisten linkkien avulla.


Suosittelemme näitä
Etusivu
Haku
Omat Sivut
Sonera Facebookissa
Tämän päivän kellonajat ovat korjattu, mutta huomisesta lähtien opas on tyhjää täynnä.
Mulla ainakin nyt näkyy huomisesta eteenpäin ohjelmat, ilmeisesti korjattu keskellä päivää.

Josta päästäänkin siihen, että jotain korjattiin, niin onnistuttiin luomaan uusi bugi:

Omat Sivut - Tv-tallennus haku ("etsi ohjelmia...") ei toimi enää oikein: Verkkotallennuksen hakutoiminto ei toimi enää ollenkaan uusille tuleville ohjelmille joita EI ole vielä merkattu tallennettavaksi. Esim. hakemalla "simpsonit" (ilman lainausmerkkejä), mitään ei tule hakutulokseksi JOS ohjelmoinnit- tai tallennukset-osioissa ei ole kyseisellä hakusanalla olevia ohjelmia, vaikka manuaalisesti selaamalla verkkotallennuksen ohjelmaopasta kyseisiä ohjelmia löytyy monelta eri päivältä samalta viikolta.

ELI ts.: tuloksiin tulee hakusanoilla ainoastaan menneitä ja tulevia ohjelmia JOS ne ovat jo merkattu ohjelmoiduiksi tai jo tallennetuiksi (esim. voi kokeilla yleisellä hakusanalla "ja" (ilman lainausmerkkejä)).

--------------------------------------------------------

Huomasin eilen myös seuraavan: Digiboksin EPG:ssä nykyistä/kuluvaa aikaa kuvaava pystysuuntainen sininen viiva on tunnin edellä, eli vielä kesäajassa.

--------------------------------------------------------

Lopuksi jotain positiivista (on kyllä harvassa tämän surinan kökön kanssa); sununtain (kuten surinan tv-tallennus-sivu päivää kutsuuu) 30. päivän ajastukset toimivat ok vaikka laittoi netin kautta niitä kaksi tuntia edelläolevia nauhoitukseen (boxista katsottuna jälkeenpäin ajastukset menivät oikeaan aikaan).


EDIT: Ilmoitettu vikapalveluun... tosin en tiedä menikö tuon hakubugin lähetys oikeaan "osoitteeseen" kun laitoin koti-tv-viaksi, en kotisivuviaksi.

EPG:n pystypalkin aikaongelma pitäisi olla nyt poistunut, samaten omilla sivuilla ollut ongelma (vain lokakuulle ohjelmia näkyvíssä). Pistin tuosta hakuviasta tietoa eteenpäin, mutta hyvä jos olit siitä jo vikailmoituksenkin tehnyt.

EDIT: Sain lisätietoa, haun ongelmat on laitettu nyt selvitykseen.

Pystypalkki on joo tosiaan korjattu jo. Hyvä.

Hakuongelmakin on näköjään korjattu. Sain tänään aamulla teiltä txtviestin: "Soneran omien sivujen tulevien verkkotallennusohjelmien haussa ei ilmennyt ilmoittamaasi ongelmaa." Eikö ne siellä vikapalvelussa nää jotka käsittelee nämä ilmoitukset näe, että onko jotain jo korjattu ja siten ne voisivat ilmoittaa asiakkaille, että "vika korjattu"? Olisi vähän järkevämpää kuin "vikaa ei löytynyt"-viesteissä.



SITTEN VIELÄ, tuli toinenkin txtviesti aamulla: "Palvelupyynnöstänne on kirjattu vikailmoitus. Varmistakaa, että modeeminne on päällä. Ilmoitamme kun viankorjaus etenee."

Mikään ilmoittamani vika nyt lähipäivinä (en ole vähään aikaan ilmoitellut mitään) EI ole sellainen jotta vikapalvelun tarvitsisi ottaa etäyhteyttä modeemiini (Thomson)!! Mitä ihmettä siellä surinassa oikein tehdään?! En voi käsittää.

Toiseksi, MISTÄ VIKAILMOITUKSESTA TÄSSÄ TXTVIESTISSÄ ON KYSE?! (kehitysehdotus) Miksi se on niin vaikeaa laittaa viestiin mistä viasta nyt on kyse!? Nyt mulla ei ole mitään käsitystä mikä vika tuon viestin takana on. Eikö ole ajateltu, että asiakas voi lähettää useita eri vikoja/pyyntöjä kerralla tai lyhyen ajan sisällä.
Ohjelmaopas omilla sivuilla taas tyhjä! On se ihmeellistä että joka kuukausi sama homma.

Häiriötiedotteessakin paskapuhetta "KotiTV:n ohjelmatiedoissa vikaa omien sivujen TV-tallennus -osiossa.

Ohjelmatiedot ovat puutteellisia. Ohjelmia ei toistaiseksi voi valita tallennettavaksi 30.3.-2.4. väliselle ajalle. Tallennus toimii normaalisti TV:n kautta käytettäessä."

Kyllä lista on tyhjä joka päivälle.
Ei ole tyhjä, ainakaan mulla. Ovat "vaan" siirtyneet kolmella päivällä eteenpäin. Kokeilin asettaa tallennuksia tälle päivälle TV:n kautta ja ne kyllä ilmestyivät etätallennuksen sivuillekin tiistain kohdalle. Vastaavasti asetin nyt etätallennuksia "tiistaille" ja ne ilmestyivät TV:n tallennuslistalle tälle illalle.

Voisiko olla mahdollista että tuolla tavalla kikkailemalla pystyisi tallennuksia asettamaan?

Korjauksen kanssa ei näemmä Soneralla ole mitään kiirettä, vaikka vastaava vika esiintynyt aiemminkin ja onnistuttu korjaamaan. Luulisi olevan helpompi nyt korjata kun valmis korjausmalli on olemassa.
Meillä näkyy netissä ainoastaan 3.4, muut päivät täysin tyhjiä aamulla sekä nyt.

Tv:n kautta ne toimivatkin, kuten tiedotteesa sanotaan.
Nyt netin ohjelmaopas on toukokuussa! Voisiko joku edes yrittää korjata sitä? Ei ihme, ettei pysty tallentamaan. Miksi tämä sama sekoilu toistuu joka kuukausi?
Vika on korjattu tänään.
Sori Tanja, et ole ihan kartalla, nimittäin kyllä se jo eilenkin toimi, itseasiassa taisi toimia jo lauantaina hyvin myöhään/yöllä. Eli mistä olet saanut tietosi? Ei taida ihan toimia tiedonvälitys teidän ja surinan välillä.
väärään ketjuun taisin postata edellisen :-)

poistettu...

Vastaa