Ohjelmaoppaassa edelleen puutteita


Lupasitte, että ohjelmaoppaan uudistuksen jälkeen Sonera Viihteen ohjelmatiedot olisivat käytettävissä ti 18/3 "pienen viiveen" jälkeen. Well, nyt on odotettu puoli vuorokautta, ja Teema, Fox ja AVA ovat edelleen tyhjinä. Mikä mättää? Kanavilla on useita sarjoja, joiden yhdenkin osan - Soneran aiheuttama - väliinjättäminen olisi erittäin harmillista. Muutaman sarjan kohdalla näin on jo tapahtunut. Haluan tietää syyn viivytykseen ja tiedot pikaisesti esiin. Sitä ette vaivautuneet korjaamaan, että tallennetun ohjelman kohdalla lukee: "Ohjelman kuvausta ei saatavissa", vaikka tallentamattomissa tiedot ovat näkyvillä

35 kommenttia

Hei ericrose,

Muutostyöt ovat edelleen tuon ohjelmaoppaan suhteen kesken. Eli kannattaa kokeilla hieman myöhemmin uudelleen vielä. Pahoittelemme muutostöistä aiheutuvaa haittaa.
Niinpä puuttuu osalta kanavista. Eipä tuon boksin epg yhtään paremmin toimi. Olis samalla voinut kehittää netin kautta toimivaa epg.
Nyt ei pääse nettisivut näyttää tyhjää.
Hei rouvitu,

Päivityksen osalta työt ovat vieläkin hieman kesken. Koitetaan saada kaikki kuntoon niin pian kuin mahdollista. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.
Kello 21:00 alkaneet ohjelmat näyttävät tallentuneen normaalisti, PAITSI kanavien SUB ja TV5 tallennus ei vieläkään onnistu: ruutuun tulee viesti. "Tallennusta ei voitu ohjelmoida. Virhekoodi: 3". Lisäksi kanavien YLE Teema, FOX sekä AVA tiedot puuttuvat edelleen. Soneralla oli viikko aikaa muutostöihin, mutta ilmeisesti kuten muuallakin insinöörit puuhailevat omia aikojaan aikatauluista tai asiakkaista välittämättä. Luottamus Soneraan tässä kyllä karisi. Tiivistäen: VIIDEN KANAVAN TIEDOISSA SEKÄ TALLENNUKSESSA ON EDELLEEN VIKAA, JOTEN PIKAISTA TOIMINTAA ODOTETAAN! "Hieman kesken" ei enää riitä!
+ JIMin tallennukset ei toimi. Alkaa joo ottaa päähän, kovaa hintaa näistä palveluista maksetaan ja korvaukseksi pelkkiä pahoitteluita ja muutama surkea leffa!
Miksi tätä toimintoa yleensäkään päivitettiin?
Kaiken lisäksi näköjään kaikki tulevat ohjelmoinnit ovat kadonneet.

Kiva juttu... 😕
Näköjään osaa ohjelmista pystyy nyt tallentamaan ja osaa ei.... hieno homma että vehkeet toimii, kiitos sonera ku osaatte hoitaa homman...

alkaa suoraan sanottuna v*tuttamaan tämä soneran toiminta.

toimii, ei toimi, toimii, ei toimi... tallennukset sekaisin, ohjelmatieto näyttää aivan muuta mitä tallennettu ohjelma on... alkaa olemaan se pellolle ajettava ravinnekkin parempi tässä vaiheessa.
Kun vaan löytäisi joitain uutta ja päivitettyäkin!? eihän epg:ssä tai netinpuolella ole tapahtunut mitään uutta? paitsi toki lisäntyneet ongelmat!

Runsas puolivuotta viellä kärsittävänä tätä p***kaa, ja sen jälkeen en todellakaan enää kajo tähän palveluun.

kuten moni sanoi aijemmin, noi pienet surkeat leffat, muutama hassu kanava auki hetken hyvityksenä jne ovat kanssa yhtä tyhjänkanssa. sen takia ihmiset haluaisivat tallettaa ohjelmia jotta voivat katsoa koska haluavat, mutta kun soneralla on vikaa niissä niin keksivät aukasita jotain hetkeksi hyvitykseksi.. sehän korvaa sen kun on menettänyt mahdolliseuuden katsoa ohjelmat silloin kuin haluaa (joka on mainoslauseissa) ja vielläpä kaikilla ole välttämättä tuon "lahja" ajan aikana mahollisuutta katsoa ko "lahjaa"

kehitysideat on ihan yhtä p***a vitsi kuin koko teliasonera..

ei mulla muuta taas.. ainiin kehutaan kanssa hiukan, netti sentään on mulla toiminut..
Nyt ainakin itselläni verkkotallennus toimii normaalistin.
Ei hyvä ei. Eilen subtv:ltä tallennetut ohjelmat kadonneet kaikki. lisäksi ohjelmaoppaassa on edelleen tuplia ja parhaimmillaan ohjelmat jopa 4 kertaa putkeen. Ja kadonneita nauhotteita tuskin palauttelette.
Eipä todellakaan toimi verkotallennus vieläkään kunnolla, virhettä pukkaa kun painaa ok
Hei kaikille,

Muutostyö on ohi mutta valitettavasti verkkotallentamisessa omilta sivuilta ilmenee yhä ongelmia.

http://www.sonera.fi/etsi+apua+ja+tukea ... iedotteet/


Sonera Viihteessä puuttuu ohjelmatiedot joiltain kanavilta ja verkkotallennukset ei onnistu kaikkien ohjelmien osalta

Sonera Viihteestä puuttui ohjelmatiedot joiltain kanavilta 18.3. Vika on korjattu.

http://www.sonera.fi/tallennus, eli ohjelmien etätallennuksen ohjelmaoppaassa on vielä ongelmia. Vika pyritään korjaamaan mahdollisimman pian.

18.3 tehdyt tallenteet, jotka ei toimi on valitettavasti menetetty.

Pahoittelemme häiriötä.

Sonera Asiakaspalvelu.
Hyvityksenä tästä kaikesta varmaan saamme katseluun suomalaisen rakkausdraaman vuodelta 1927? ja totta kai kyseinen katselu on voimassa 3 sekunnin ajan 2.3.2087?

kiitoksia sonera kun hoidatte asianne.
Shaq kirjoitti:
Hyvityksenä tästä kaikesta varmaan saamme katseluun suomalaisen rakkausdraaman vuodelta 1927? ja totta kai kyseinen katselu on voimassa 3 sekunnin ajan 2.3.2087?

kiitoksia sonera kun hoidatte asianne.


niihn, pitäähän se taso ja laatu hyvityksissä säilyttää yhtähyvänä kuin palvelukin.. jonka vuoksi elokuvan viimeiset 45min maksaa vain 42,99€/kk
No kieltämättä on hyvin huono et lähdetään tekemään päivitystä jota ei näköjään olla testattu kunnolla ja varmistettu sen toimivuutta. Säästämisen varjolla laitetaan maksavat asiakkaat kärsimään tilanteesta ja pelkän pahoittelun varjolla jatketaan.
Itse maksan tästä palvelusta nimenomaan juuri sen takia että voin missä vain laittaa ne tallennukset käyntiin. Se on muutenkin tämän palvelun ydin että tehdään tallenteita. Sen perusajatuksen pitäisi toimia moitteettomasti kokoajan.
Nyt kun palvelu sakkaa niin palveluntarjoajan pitää tulla vastaan ja hyvittää tämä virhe. Tämä olisi voitu välttää kunnollisella testaamisella.
Tallennukset ei edelleen minulla toimi. Nettitallenteiden teko ei toimi. Ohjelmaopas netissä ei näytä välillä mitään ohjelmia.
Nyt äkkiä ne korjaukset.

Ps. tää on silti parempi palvelu ku isolla kilpailijalla.
Nelosen torstain loppuillan väärät tiedot tekevät esim. Blue Bloodsin tallentamisen lähes mahdottomaksi (väärä aloitusaika). Siellä kummittelevat vieläkin Criminal Mindsit ja Sarasvuot vaikka kumpaakaan ei oikeasti ole tulossa.
Hei Sarme1971,

Tämän päivän osalta näyttäisi Nelosen ohjelmat olevan kohdallaan. Ohjelmatietoihin tehtiin vielä eilisella korjauksia, joten on voinut johtua siitäkin.
Eipä hyvältä näytä. "Korjausten" jälkeen vieläkin huonompi kuin ennen niitä. Kakkosen loppuillan ohjelmat taas ihan miten sattuu.
Jälleen tuplia ym. ohjelmatiedoissa. Mitä lieneevät yli viikon tehneet "päivittäessä", kun edelleenkään ei toimi. Lisäksi saa aina pelätä, että onko tallentanut vai ei tällä kertaa. Ei tämä tosiaankaan mitään hyvää palvelua enää ole.
Hei jamallers,

Ohjelmatiedoissa oli vielä eilisellä ongelmaa ja mm. YLE:n kanavilla esiintyi tuplatietoja. Ongelma on nyt niiltäkin osin saatu korjattua ja tällä hetkellä tuplatietoja ei näyttäisi enää olevan.
Ei ole kaikki kunnossa vielä.
Esim. ensi sunnuntain 30.3. Fox-kanavat näkyvät tuplana. Fox-kanavan ohjelmia (esim. S.H.I.E.L.D. agentit) ei voi myöskään laittaa tallennukseen, tulee vain viesti:

"Virhe! Toiminnon suorittaminen ei onnistu."
Hei Anuep,

Kiitos ilmoituksesta. Sunnuntain kohdalla näyttää tosiaan olevan useammalla kanavalla tuplina. Laitetaan asia selvitykseen.
Hei, ohjelmaopas näyttää tyhjää, Olen tehnyt vianmäärityksen (Virhe ohjelmaoppaan tiedoissa) ja ohjelmaoppaan kohdalla tulee virhe, Käynnistin Tv palvelun uudelleen ja päivitin ohjelmaoppaan,kuten ohje sanoo,mutta ei auta.
Tämä ongelma oli jo eilen . Kuitenkin su iltana etukäteen ohjelmoidut tallennukset tallentuvat ja niitä pystyin katsomaan.Joten missä vika?
Sama ongelma kuin viime viikolla. Yritän ajastaa, mutta tulee ilmoitus
"Tallennusta ei voitu ohjelmoida. Virhekoodi: 3"

Ei onnistu myöskään omilla sivuilla.

Tommi

Vastaa