Ohjelmaoppaassa edelleen puutteita


Lupasitte, että ohjelmaoppaan uudistuksen jälkeen Sonera Viihteen ohjelmatiedot olisivat käytettävissä ti 18/3 "pienen viiveen" jälkeen. Well, nyt on odotettu puoli vuorokautta, ja Teema, Fox ja AVA ovat edelleen tyhjinä. Mikä mättää? Kanavilla on useita sarjoja, joiden yhdenkin osan - Soneran aiheuttama - väliinjättäminen olisi erittäin harmillista. Muutaman sarjan kohdalla näin on jo tapahtunut. Haluan tietää syyn viivytykseen ja tiedot pikaisesti esiin. Sitä ette vaivautuneet korjaamaan, että tallennetun ohjelman kohdalla lukee: "Ohjelman kuvausta ei saatavissa", vaikka tallentamattomissa tiedot ovat näkyvillä

35 kommenttia

Osaako kukaan auttaa miten saan Ohjelmaoppaan näkyviin ?
Hei Mikuli,

Tarkistathan että et ole kytkenyt digiboxia palvelureitittimen punaiseen WANporttiin. Pitäisi olla kytkettynä keltaiseen LAN porttiin.

Tarvittaessa kokeile resetoida digiboxi.
Hei Tommikoi,

Mitä ohjelmaa/ohjelmia yritit tallentaa ja miltä kanavilta?

Vieläkö ongelmaa esiintyy?
Kiitos Marko,

niinhän siinä oli päässyt käymään, että WAN portissahan se johto oli, vaikka mielestäni tarkistin kaikki,kytkennät ohjeen mukaan ja moneen krt.
Mutta nyt kaikki taas kunnossa ja ohjelmaopas näkyvissö

Kiitokset avusta
Hei Mikuli,

Hieno juttu että selvisi ja toimii taas!
Marko- kirjoitti:
Hei Tommikoi,

Mitä ohjelmaa/ohjelmia yritit tallentaa ja miltä kanavilta?

Vieläkö ongelmaa esiintyy?


Hei Marko

Ongelma oli ainakin YLE 1 kanavalla aamupäivällä (historia-dokumentti ainakin) mutta iltapäivään mennessä ajastukset onnistuivat.

Terveisin Tommi
Sonerassa ahkeroidaan: ohjelmat entistä enemmän solmussa! Esim. YLE Teema ensi lauantai: Sonera on "unohtanut" yhden ohjelman aamupäivällä (11:45 Arkistojen salat), mistä johtuen koko päivän ohjelmisto on oppaassa päin seiniä. Miksi Sonerassa ei osata korjata näin yksinkertaista asiaa, joka kaiken lisäksi on yhtiön omaa syytä? Soneran oman tiedotteen mukaan "uudistuksen" piti olla valmis 18/3, mutta tilanne on tuon jälkeen vain pahentunut. Sopimusrikkomuksen vuoksi hyvitykseen pitäisi jo olla aihetta.
Joku tuolla jo aikaisemmin ilmoittanut, että 30.3 ei toimi foxin tallennukset ja eipä ne toimi vieläkään... saakeli tätä toimintaa!

otettava pikkuhiljaa kuluttaja-asiamieheen yhteyttä...
Yrittäkää nyt saada tuo FOX:n tallenus kuntoon.
Voitte myös alkaa lähettelemään tietysti kiintolevyllisiä boxeja ilman kuluja.
Niin on se ihan mukava, kun olet jotain sarjaa seurannut kaikki jaksot useamman kauden, sitten Sonera sössii senkin ilon ja hävittää tallennukset ja ajastukset, joten jää jakso tai pari väliin.

Ja määräaikaisuutta valitettavasti vielä puolisen vuotta jäljellä. Ei näytä hyvältä jatko ei.

Vastaa