Oma yhteyspiste, iPhone 4S

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Käytössä siis iPhone 4S ja tarkoituksena jakaa oma yhteyspiste. Yhteydet kyllä syntyvät jopa android-laitteisiin, mutta ainakaan Lenovon tabuun ei saa nettiyhteyttä iPhonen avulla. Kaikki on yritetty. Android-puhelimet toimivat tosi takkuisesti iPhonen avulla, Lenovo ja android-puhelimet taas keskenään tosi jouhevasti. iPhonessa Soneran liittymä, muut testatut Saunalahtea. Missä vika?

5 kommenttia

Hei sokkeli66! Kokeiletko auttaako jos muutat iPhonesta APN:ksi prointernet. Eli mene seuraavasti:

- Asetukset
- Yleiset
- Matkapuhelinverkko
- Mobiilidataverkko
- > APN internet -> kirjoita tilalle prointernet.

Toivottavasti tämä auttaa.

//VesaN
Eipä tuokaan tuntunut auttavan... Pitääkö tuossa Internet-jako -kohdassa olla mitä tietoa? Tällä hetkellä APN = internet, muut tyhjänä.
Hei sokkeli66! Kokeiletko vaihtaa myös sinne APN:ksi prointernet. //VesaN
Jep, on yritetty prointernettiä myös tuossa kohdassa, mutta siltikään ei Lenovo ota nettiyhteyksiä...
Hei sokkeli66,

pahoittelen kuvaamaasi ongelmaa ja viivästynyttä vastausta.

Kieltämättä aika hankala ongelma on kyseessä, mutta sinänsä ei taida olla mitään teknistä syytä, miksei iPhone ja Levono toimisi yhdessä.

iPhonen internet-jakoon löydät ohjeita ja vinkkejä internetsivuiltamme seuraavan polun kautta: www.sonera.fi => Asiakastuki => Ohjeet ja vinkit => Avautuvan sivun Hae ohjeista ja vinkeistä -kohtaan kirjoita iPhone ja alle avautuvasta valikosta valitse Internet-jako iPhonella.

Avautuvalta sivulta löytyy ohjeita ja esimerkiksi linkki Applen sivuille. Laitteisiin ja ohjelmiin liittyen saat apua myös Helpsonin asiantuntijoilta numerossa 0600 10100 (1,99 euroa/min + pvm/mpm), joka palvelee arkisin klo 8-21 ja lauantaisin 9-17.

Toivottavasti saat laitteesi toimimaan haluamallasi tavalla.


Ystävällisin terveisin

Tapani V

Vastaa