Omat Sivut matkapuhelinpalvelujen liittymänhallinta uudistui

  • 11 December 2014
  • 7 kommenttia
  • 7 katselukertaa

Soneran Omien Sivujen Liittymänhallinta, jolla Soneran asiakkaat voivat hallinnoida nimissään olevia puhelinliittymiä (myös liikkuva laajakaista) uudistui keskiviikkona 3.10.2012. Uudessa Liittymänhallinnassa palvelujen ja asiakastietojen muokkaaminen on entistä helpompaa. Tutustu uudistettuun palveluun vaikka saman tien. Kirjaudu Omille Sivuille ja klikkaa etusivulla linkkiä Liittymänhallinta: http://www.sonera.fi/omatsivut

Kerro meille, mitä mieltä olet uudistuksesta.

T. Sonera asiantuntijat

7 kommenttia

Kiitos Sonera uudistuksesta! Nyt on paljon joustavampaa tehdä muutoksia. Koska minulla on multisim käytössä on nyt mahdollista tilata , lopettaa ja muokata myös rinnakkaisliittymän palvelut.
Hei wheeler!

Omien Sivujen muutokset kyllä helpottavat liittymien muokkausta monella tapaa.
Hieno kuulla että sinulla on jo nyt hyviä käyttökokemuksia.
No moro,multa kyllä hukku 3 liittymää tän uudistuksen myötä,ei löydy kuin itsellä käytössä olevan liittymän tiedot,mistäköhän ne loput löytyy?
Hei Kaitsu-65!

Sinun täytyy tunnistautua verkkopankkitunnuksilla. Näin pääset näkemään kaikki liittymät. Sitä kautta pystyt myös muokkaamaan käyttäjien oikeuksia muokata liittymiään.

Tunnistautumisen voit tehdä siltä sivulta jossa kirjaudut Omille Sivuille.
No niin,onnistui.Kiitokset
minkä ihmeen takia verkko pankki tunnukset vaaditaan nehän voidaan kalastella sieltä eihän kaikilla ole tai ei halua käyttää noita tunnuksia muualla kuin pankki asioissa eikö esim henkilötunnus riittäis noille sivuille
Verkkopankkitunnukset tarvitaan Omat Sivut –käyttäjätunnuksen luonnissa siksi, koska niiden avulla voidaan tehdä vahva sähköinen tunnistautuminen. Pelkkä henkilötunnuksen syöttäminen ei ole riittävän vahva keino.

Huomiosi kalastelusta on erittäin hyvä. Soneran kanssa asioidessasi voit varmistaa asiointitahon oikeellisuuden siitä, että kaikki tämäntyyppinen viestintä kulkee salatusti https-liikenteenä. Sen voi todentaa selaimen osoiteriviltä.

Vastaa