Omat sivut/Tilaus

  • 11 December 2014
  • 7 kommenttia
  • 10 katselukertaa

Moi,
Miten voin tehdä tilauksen netinkautta? Haluaisin sonera viihteen,mutta nää sivut on todella huonot vanhoihin verrattuna. Omilta sivuilta en pääse mihinkään,en edes laskuarkistoon.
T:J-P

7 kommenttia

Hei Justus82,

Kokeileppa olisiko tästä linkistä apua tilaukseen:

http://www.sonera.fi/tutustu+ja+osta/ne ... d=some8411
Ei onnistu! Kun laitan et tilaa lisäpalveluita niit heittää omalle etusivulle josta ei pääse mihinkään.Eikää tää tunnista eden pankkitunnuksia.!!!
Moi Justus82! Viihteen tilauksen pitäisi onnistua Omilta Sivuilta, mutta sinun pitäisi kirjautua sivuille Sonera Tunnuksella, ei laajakaistatunnuksella. Kokeiletko aluksi luoda tunnuksen tämän linkin kautta: https://www4.sonera.fi/aureg/linkAccoun ... e=register

Sonera Tunnuksilla pääset myös laskuarkistoon.
Selkis! Mut saanko noi formulat vuodeksi kaupanpäälle vai täytyykö olla uusi asiakas.? Nyt se ehdottaa jotain discovery kanavaa.
Myös nykyiset asiakkaat voivat hyödyntää tuon tarjouksen, kun he tekevät uuden määräaikaisen sopimuksen Viihdepaketista. Jostain syystä tarjous ei löydy tällä hetkellä Omilta Sivuilta eli tilaus tulisi hoitaa joko puhelimitse tai Sonera Kaupassa. Voin toki pirauttaa sinulle, jos lisäät puhelinnumerosi muodossa 0401234567 käyttäjätunnuksen profiiliin asiakasnumeron paikalle (Omat asetukset > Profiili > Asiakasnumero).
Saanko viihteen kanavat näkymään ilman erikseen tilattavaa tallentavaa boksia
Viihteen mukana toimitetaan aina palvelureititin ja digiboksi. Ilman niitä palvelu ei toimi. Lisävarusteena on mahdollisuus tilata kovalevy digiboksiin, mutta tätä ei siis välttämättä tarvitse.

Vastaa