Omat sivut/ laskussa ei hyvitystä viime vuodelta

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Itselläni samanlaisia ongelmia kuin 17.1. kirjoittaneella matti81:llä. Eli omat sivut heittää saman tien kirjautumisesta "kiitos käynnistä/kirjaudu uudelleen" sivulle. Olen tehnyt salasanamuutoksen pankin tunnusten kautta ja sieltä kyllä näkyy kaikki oikein ja tunnus vaihtui nikottelematta.
Itselläni on myös pelkkä kaapelikortti, mutta eihän se saisi olla syynä toimimattomuuteen???
Olisin halunnut tarkistaa laskujen oikeellisuuden, mutta sehän ei taida onnistua muutenkaan??
Viime vuonna viimeisessä laskussa oli laskutettu liikaa ja siitä tuli ilmoitus, että hyvitetään seuraavassa laskussa, mutta eipä tuota hyvitystä pankin e-laskussa näkynyt. Kyse ei tietysti ole kuin 1,06 €:sta, mutta periaatteet!! Jos lähden maksullisesta palvelunumerosta asiaa peräämään saatan helposti päätyä miinukselle. Myyntisoittoja kyllä satelee kerran kuussa, vaikka markkinointiesto on voimassa.
Harkitsen vakavasti tarvitaanko meidän perheelle enää edes kaapelikorttia /saati muitakaan Soneran palveluita jatkossa.

3 kommenttia

Hei minake!

Omilta sivuilta ei kaapelikorttiin liittyviä asioita pysty hoitamaan eikä myöskään laskutustietoja valitettavasti pääse sieltä näkemään.

Hyvitysasia pitää toki hoitaa kuntoon, vaikka kyse ei isosta summasta olisikaan. Jos et halua soitella Asiakaspalveluumme, niin meille voi laittaa myös Facebookin kautta yksityisviestiä. Siellä saamme pyydettyä tarvittavat tiedot ilman, että ne näkyvät kaikille muillekin. Jos sinulta löytyy Facebook-tili, niin tuo on aika näppärä tapa.
No eipä ole facebook käytössä, enkä aio moisen takia vaivoikseni ottaa.
Hei minake !

En onnistunut löytämään sinulle yhteysnumeroa, että olisimme voineet sinulle pirautella. Pari mahdollisuutta vielä on, Twitter ja Sonera Kauppa - myös näissä voidaan asia hoidella kuntoon.

http://www.sonera.fi/etsi+apua+ja+tukea ... d=some5818 Soittopyynnön voit jättää tuolta, niin asiakaspalvelu soittelee sitten sinulle. TV-asioissa ei juuri nyt ollut vapaita aikoja, mutta voit katsella loppuviikosta niin aikoja pitäisi varattavissa olla.

Vastaa