Omien tallennuksien käsittely TV:n tallennuslistalla

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Herättää ihmetystä, miten vaikeaksi omien tallenteiden käsittely Soneralla on tehty. Ohjelmakirjastoissa on hakutoiminto, jonka avulla ohjelma löytyy yksinkertaisesti nimen perusteella. On käsittämätöntä, miksi samaa menettelyä ei voi käyttää omissa tallenteissa. Ainoat hakutavat ovat aakkosellinen tai päivämääräkohtainen. Mikäli tallennettuja ohjelmia on muutamaa enemmän, näpyttely käy ylivoimaiseksi. Sarjojen perättäisten jaksojen seuraaminen on täten myös mahdotonta, koska jokainen jakso on haettava erikseen (vrt. ohjelmakirjastot). Toinen outous on ohjelmakuvausten katoaminen tallennetuista ohjelmista. Perustelua tällekin on vaikea löytää. Soneran insinöörien olisi syytä pyrkiä helpottamaan, ei vaikeuttamaan asiakkaiden käytännön toimintaa. Toivon pikaista korjausta em. puutteisiin.

4 kommenttia

Moi ericrose!

Hakuominaisuus tallenteille on työn alla ja sen pitäisi olla tulossa. Tallenteiden infot voivat ilmentyä ruutuun viiveellä. Jos tallenne on vanha, voi infon haku palvelimilta kestää aikaa, tai se voi olla jo kadonnut.
Joonas- kirjoitti:
tai se voi olla jo kadonnut.

Tahallaan Soneran toimesta vai vahingossa bugin takia?


Tähän varmasti sopii linkkaus tallennevalikon jo kohta 3 vuotta korjaamatta olevista bugeista kertovaan topikkiin: viewtopic.php?f=67&t=7401
"Toinen outous on ohjelmakuvausten katoaminen tallennetuista ohjelmista."
Tällä tarkoitin Omien Sivujen ohjelmaopasta, missä ohjelmoiduista (tallennusta odottavista) ohjelmista kuvaukset esitetään, mutta jo tallennetuista ohjelmista kuvaus poistuu, jolloin esim. sarjaohjelmista saattaa olla hyvinkin hankalaa saada jälkikäteen selville, mistä jaksosta kulloinkin on kysymys. Ei pitäisi olla vaikeata säilyttää ohjelmien kuvaukset myös tallennetuista ohjelmista; yksinkertaistaisi huomattavasti omien tallenteiden seuraamista, varsinkin nykyisenä moninkertaisten uusintojen aikakautena.

Moi!

Varmaa tietoa tästä ei ole, selvitellään tilannetta.

ericrose!
Puuttuuko ohjelmatiedot kaikilta ohjelmilta, tuleeko niitä lainkaan näkyviin esim. muutaman minuutin viiveellä?

Vastaa