Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
nipus76_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

One-liittymä ja netti

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Minun puhelimessa on vanha Sonera One-liittymä. Siinä ei kuulu lainkaan datapakettia. Sain joululahjaksi puhelimen jolla pääsee netiin ja kerran kävin iltasanomien nettisivuilla ja yhden lyhyen Youtube videon vilkaisin, mutta muuten en ole nettiä käyttänyt . Ihmettelin kun Soneran nettisivuilta katsoin saldoerittelyäni ja siinä oli Tiedonsiirron kohdalla 26,67 euroa. Voiko se Iltasanomien nettisivujen katsominen ja yhden alle minuutin pituisen Youtube videon katselu One-liittymällä todella olla niin kallista vai sisältyykö tuohon hintaan siihen jotain muutakin kuin netin käyttö kotimaassa ?
2 vastausta
kjns
Kunniajäsen
  • 719 custom-general.kudos
  • 1283 custom-general.replies
  • 86 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Noissa vanhoissa liittymissä taitaa laskutus datalle mennä tiedonsiirtomäärän mukaan ja maksaa parisen euroa per megatavu, ja kun iltalehden etusivu on mainosten kanssa 3-5 megaa niin sen avaaminen todellakin maksaa paljon. Minuutin mittainen youtube-video tekee myös tuollaiselle "per mega" laskutettavalle liittymälle aika komian laskun kun dataa valuu jatkuvasti puhelimeen.

Silloin vuonna 2002 kun tuo liittymä on lanseerattu, satunnainen datankäyttö ilman datapakettia tarkoitti nopeaa wap-sivuston vilkaisua joka vei dataa joitain kymmeniä kilotavuja, ei useita megoja kuten nykypäivän nettipalvelut. Eli hinnoittelu ei näissä vanhoissa liittymissä oikein täsmää nykypäivän kanssa.

Suosittelisinkin päivittämään liittymän nykyajan tarjoomaan ja vaihtamaan Sopiva-liittymään, joka sisältää aina myös datapalvelun. Hinnat alkavat 9,90 €/kk ja jo tällä hinnalla saa 100 min puheluita, 25 kpl sms/mms-viestejä sekä nettiyhteyden 1 Mbits/s nopeudella ja gigatavun tiedonsiirtomäärällä.
Minna-_
Vanhan Palstan telialainen
  • 2 custom-general.kudos
  • 829 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei nipus76: kjns antoikin sinulle kattavan ja hyvän vastauksen. Oletan että liittymässäsi on tosiaan vanhempi nettipalvelu, jolla lasku pääsi kertymään noinkin suureksi. Voit päivittää vaikka samantien liittymäsi Sopiva-pakettiin Omilla Sivuilla. Uudella paketilla saat edullisesti myös puhelut ja viestit ja voit käyttää kännykkääsi samalla kuukausimaksulla Pohjoismaissa ja Baltian maissa.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan ja Ohjeet ja vinkit.
Tämän osion uusimmat keskustelut