Onko Discovery-kanavia poistettu?


Huomasin tänään boksia päivitettyäni että minulta puuttuu seuraavat kanavat:
Investigation Discovery
Discovery Science
Discovery World
Discovery TLC

Minulla on Surf-paketti sekä bonuksena tänään saamani Soneran 1 kk ajaksi lahjoittama mielipahanhyvitys Mix- sekä Viasat-elokuvapaketit.

Miksi kanavat ovat nyt lakanneet toimimasta? Kanavat ovat tähän asti näkyneet aivan normaalisti.

Harmittaa!

19 kommenttia

Hei ebld,
Sinulla on näköjään aiemmin ollut Discovery kanavapaketti, jonka olet irtisanonut. Nuo kyseiset kanavat sisältyvät tuohon pakettiin.
Ei ole ollut. Pelkkä Surf vain. Mikä hassuinta, eilen kun soitin (jälleen kerran) näiden kanavien kanssa puljaamisista asiakaspalveluun, siellä näkyi että minulla olisi muka viime marraskuussa katkennut/katkaistu kanavat vaikak vielä tiistaina katsoin ihan normaalisti eikä kanaviani ja pakettejani näkynyt missään listassa..

Minulla on ikävä kyllä ollut kautta aikojen ongelmia Soneran kanssa. Aina. Parhaimmillaan/pahimmillaan jonotusta 3 h asiakaspalveluun, puuttuvia artikkeleita tialuksesta, edes takas soittelua, asioiden selvittelyä, väärän tuotteen (pakko)myyntiä, vaikka mitä. En tajua miten tämä huono onni Soneran kanssa vainoaa minua niin kauheasti. Ei siinä mitään, sitten kun palvelut toimii niin ne on kyl hyviä (hyvä kanavapaketti, hyvä netti jne) mutta se että siihen pisteeseen pääsisi, on yllättävän hankalaa.

Eilen sentään pääsin vain kahdella puhelulla siihen pisteeseen että alkoi kanavat näkymään lopulta. Ja oli mukavia asiakaspavelijoita eikä yhtään jonotusaikaa, siitä iso plussa ja kiitos!

Ja ennen kuin joku nerokkaasti sanoo "vaihda palveluntarjoajaa", niin totean että tässä talossa on Soneran kuitu.
Hei ebld !

Helmikuun bonuskanavana oli Discovery ja nyt sitten maaliskuun bonuskanava on TNT7 eli olisiko voinut Discoveryn näkyminen johtua tästä.
Tuskin, ne ovat näkyneet minulla kohta puolitoista vuotta. Sen takia ihmettelinkin että mites ne ei nyt näykään yhtäkkiä.
Hei ebld!
Kyseiset Discoveryn kanavat eivät kuulu mihinkään tällä hetkellä tilaamisi kanavapaketteihin. Kanavakartasta voit tarkistaa kanavapakettien sisällön. Mikäli haluat tilata Discoveryn kanavat itsellesi, voit soittaa maksuttomaan myyntipalveluumme numeroon 0800 133133 (ma-pe 8-20, la 9-16.30).
Oho, jotain hyvityskanavapaketteja. Mites noita saa?
Sain tänään kirjeen, jossa kerrottiin Investigation Discovery -kanavan (aka ID Europe) poistumisen Discovery-paketista 1.8.2012. Paketin hinta hinta pysyy samana, mutta mitään muuta kanavaa ei tule poistettavan tilalle.
Miksi ei tule?

Jos ei tule, niin miksi hintaa ei lasketa? Oikea hinta viiden kanavan Discovery-paketille on 8,33 €. Tämä tarkoittaa sitä, että nostatte kanavapaketin hintaa reilusti yli 10%:lla.

Siitä ei ole montaa kuukautta kun tämän paketin hintaa edellisen kerran nostettiin reilusti. Tämä hintojen nosto ylittää inflaatiovaikutuksen moninkertaisesti. Miten tämä on mahdollista?

Jos ja kun haluan nähdä ID Europe -kanavan, niin miten se onnistuu ja paljonko maksaa?

p.s. Koska Soneran asiakkaat näkevät Fox HD -kanavan? Muiden kaapeliyhtiöiden asiakkaat näkevät.
Hei IMToD! Investigation Discovery poistuu Discovery paketista Ohjelmayhtiön päätöksellä. Muutos ei vaikuta hinnoitteluun. Ikävä kyllä emme voi vaikuttaa Ohjelmayhtiön päätöksiin. Kanavaa ei näin ollen ole jatkossa enää lainkaan saatavilla, harmi kyllä.
Fox HD ei kuulu kanavavalikoimiimme. Toivon mukaan kanava mukaan saadaan, mutta lisätietoa mahdollisesta aikataulusta ei ikävä kyllä ole antaa.
Niinamari kirjoitti:
Hei IMToD! Investigation Discovery poistuu Discovery paketista Ohjelmayhtiön päätöksellä. Muutos ei vaikuta hinnoitteluun. Ikävä kyllä emme voi vaikuttaa Ohjelmayhtiön päätöksiin. Kanavaa ei näin ollen ole jatkossa enää lainkaan saatavilla, harmi kyllä.

Kiitos tiedosta.
Näinkö on, että "Ohjelmayhtiö" määrää Soneran hinnoittelun? En usko.
Ei tarvitse vastata. Lopetin paketin tilauksen.
Niinamari kirjoitti:
Fox HD ei kuulu kanavavalikoimiimme. Toivon mukaan kanava mukaan saadaan, mutta lisätietoa mahdollisesta aikataulusta ei ikävä kyllä ole antaa.

En tiedä mitään järkevää syytä tähän palvelupuutteeseen. Jos DNA näyttää Fox HD -kanavan, pitäisi sen näyttämiseen olla Sonerallakin kaikki mahdollisuudet. Halu puuttuu, vai mistä kiikastaa?
Kyllähän tässä on melko voimakas ulosteen maku suussa taas.
Viime vuonna paketin hintaa nostetaan ~50% (6,95€ ---> 9.95€) ja nyt vielä poistetaan 50% katsottavista kanavista(ID ja Discovery ainoat hyvät kanavat). Ei paljoa takahampaita naurata.

Miksei vaikka Worldia tai Scienceä heitetty menee.

Alkaa harkihtemaan taas melkein sateliittipalveluihin paluuta.
Tätä on ollut aiemminkin. Ei Soneralta saa mitään hyvityksiä jos kanavia putoaa pois paketista.
Aina nillä on sama selitys!

-J-
Copypaste-näppis laulaa vakiovastaukset kysymykseen kuin kysymykseen. Tätähän se on ollut kohta jo 20 vuotta. Eikä loppua näy, kun valtiokin tukee asiakkaan huijaamista.
ID on meilläkin katsotuimpien kanavien joukossa, tosi harmi kun kanava lakkaa näkymästä. Olen kyllä sitä mieltä että kanavapaketin hinnan pitäisi laskea, kun kanava lähtee pois.
Hinnanpudotuksia kun näkisikin. Kuivuu tussi aiemmin kuin hintoja pudotellaan Soneralta.
Olemme siis "ohjelmayhtiön" asiakkaita, mutta sonera laskuttajana kaikkien saatujen vastausten perusteella. Kanavapaketissa voisi vaikka olla Discovery HD Showcase, mutta ei. ID:stä en välittänyt, ei noita murhia ja raiskauksia loppupelissä jaksa katsellakaan mutta todellakin hinta pysyy ennallaan kun autosta viedään 1 rengas, järkevää ja perusteltua. Mutta silti, olisivat mieluummin poistaneet TLC:n, on niin turha kanava että huhhuh. 🙂
Hieman outoa!
Elisan kaapeli-Tv palvelussa Discovery-pakettiin kuuluu myös ID-kanava.
Paketin hinta 10,08 €/kk. Tässä palvelussa ei näköjään ole "ohjelmayhtiön päätöksellä" poistettu yhtään mitään.
Elisa ei ole niin valmis taipumaan "ohjelmayhtiön" vaatimuksiin kuin Sonera!
Eiköhän tuo "ohjelmayhtiö" ole vain veruke kaikelle. Hihhihhii.

Vastaa