Onko ohjelmat tallennettuna nyt sitten 90 vai 60 vrk?

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 1 katselukerta

Lainaus suoraan osneran sivuta http://www5.sonera.fi/ohjeet/Usein_kysytty%C3%A4_Verkkotallennuksesta

"Mikä on Koti TV:n verkkotallennus?

Koti TV:n verkkotallennuksessa on kyseessä yksittäisten ohjelmien tallennus etukäteen, jotka nauhoitukset asiakas tekee aina itse. Kun ohjelma on tallennettu, pysyy se tallessa 90 päivän ajan"


Itselläni on tähän asti tallennuksissä näkynyt tuo 90 päivää mutta nyt on useampi ohjelma tallennetttuna vain 60 päivää? Mikäs nyt taas mättää???

5 kommenttia

Aiemassa keskustelussa näyttää Soneran puolesta Tanja ilmoittavan, että ongelma on tiedossa 18.3 (viewtopic.php?f=67&t=5605).

Se on kyllä kumma, että ei asioita ei korjata tai edes tiedoteta avoimesti ongelmista. Noi verkkotallennuksen voimassaolo rajat voitaisiin sammalla poistaa kokonaan niin päästäisiin tästäkin ongelmasta, koska kyllähän niitä, tämänkin jälkeen vielä valitettavasti riittäisi.
Verkkotallennuksen säilytysaika on edelleen 90 vuorokautta.
Tapio kirjoitti:
Verkkotallennuksen säilytysaika on edelleen 90 vuorokautta.


Jos kerran näin, niin miksi juuri parhaillaan Neloselta tallennukseen menevän Beck: Hiljainen huuto, elokuvan jäljellä oleva katseluaika on sitten 63 vrk?

ja 5 muuta ohjelmaa ohjelmaa tallennettu alkan 16.3.2011 kaikissa 60-63 vrk?
Yksi ainoa on ohjelma tuona aikana on ollut se 90 vrk?

Todisteena on valokuva. Kertokaa joku mihin laitan kuvan niin näette sen.
Verkkotallennuksen säilytysaikaa ei ole muutettu. Säilytykseen liittyvä virhetilanne on tiedossa ja korjataan mahdollisimman pian. Pahoittelut aiheutuneesta harmista.
Sellainen palaute, että nämä nykyiset tallenteiden säilytysajat eivät ole mistään kotoisin. Meillä ainakin katsotaan mieluiten kokonainen tuotantokausi ohjelmaa putkeen, eli ainakin vuoden pitäisi säilyä.

Vastaa