Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
lawnmower_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Onneton WLAN

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Salama rikkoi oman ADSL -boksini tyyppiä Telewell TW-EA510v3(b). Hyllyssä oli avaamattomassa paketissa liittymän mukana tullut lähes vastaava boksi TW-EA510v3(c), jonka laitoin tilalle. Tässä boksissa WLAN on todella surkea, signaalitaso on heikko ja yhteys pätkii. Boksi on näköyhteydellä koneesta noin 6 metrin päässä ja signaali on välttävä. Vanhalla boksilla oli täydet tolpat. Asetuksissa lähetysteho on 100%. Olen päivittänyt uusimman firmwaren, vaihtanut kanavia, yms mutta ei apua.

Onko jotain mitä voi kokeilla, onko boksissa jotain vikaa vai onko se vaan noin onneton?
1 vastaus
Marko-_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 4902 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei Lawnmower

Mikäli laitteessa on vikaa ja siinä on takuu jäljellä niin kannattaa olla yhteydessä vikapalveluumme, 0206 90101, ma-pe 8-20, la 9-16.30.

Mikäli ongelma jää asetuksiin niin siihen voisi löytyä apuja Helpson palvelusta tai Telewellin asiakastuesta.

Jos mahdollista niin kannattaa testata wlan yhteyttä toisen koneen kanssa. Mikäli tilanne senkin kanssa sama niin vika voisi hyvin todennäköisesti olla itse modeemissa. Olethan myös tietokoneen verkkokortin ajurit päivittänyt ja katsonut että siinä ei ole virransäästöominaisuuksia käytössä?
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut