Osassa C Moren kanavia ei toimi äänenvoimakkuuden säätö

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 19 katselukertaa

Hei!

Olen jo pidemmän aikaa ihmetellyt, minkä takia osassa C Moren kanavista ei toimi ollenkaan äänenvoimakkuuden säätö vaan kanavan äänet ovat joko aivan täysillä tai eivät ollenkaan päällä. Äänenvoimakkuuden säätö ei toimi seuraavilla kanavilla: C More First, C More Hits, C More Action ja C More Emotion. Voisiko asialle tehdä jotain? Kanavapaketin muilla kanavilla äänenvoimakkuuden säätö toimii aivan normaalisti. Meillä on siis MTV3 Total -kanavapaketti.

5 kommenttia

Hei Miva,

Testasin mainitsemiasi kanavia ja niillä näyttäisi toimivan äänenvoimakkuuden säätö normaalisti.

Vieläkö ongelmaa esiintyy?

Oletko kytkenyt digiboxin suoraan televisioon vai meneekö kytkentä esim. vahvistimen kautta? Onko digiboxi kytketty HDMI vai Scart kaapelilla?
Digiboksi on kytketty HDMI-piuhan kautta vahvistimeen. Kummallista kuitenkin on, että saman kanavapaketin C More Series C More Kids ja C More Tennis -kanavilla (ja MTV3 Totalin muilla kanavilla) äänenvoimakkuudensäätö toimii aivan normaalisti. Eikö silloin myös muilla kanavilla pitäisi olla ongelmia äänenvoimakkuudensäädön kanssa mikäli kyseinen ongelma johtuisi liitännöistä?

Ongelma esiintyy edelleenkin ja on ollut koko sen ajan kun olemme kyseistä kanavapakettia tilanneet eli muutaman kuukauden verran.
Hei Miva,

Kokeilisitko vielä niin, että kytket digiboxin suoraan HDMI-kaapelilla televisioon. Jos ongelma esiintyy silloinkin niin kannattaa olla vikapalveluumme yhteydessä.

Voit jättää vikailmoituksen palvelupyyntölomakkeella tai soittamalla vikapalveluun 0206 90101, ma-pe 8-20, la 9-16.30.
Ilmeisesti yritetään äänenvoimakkuutta säätää boksin kaukosäätimellä?

Noilla kanavilla joilla äänenvoimakkuus ei boksin kaukosäätimellä toimi, on käytössä Dolby Digital äänikanavat. Yle HD:n voisi lisätä kanssa tuohon listaan.

Jos haluaa että noillakin kanavilla toimii äänenvoimakkuuden säätö boksin kaukosäätimellä, niin boksin asetuksista äänilähtö (tai miten onkaan merkitty) stereo tilaan. Tosin tällöin menetetään monikanavaäänet.
Kiitos Nible neuvosta! Tuolla keinolla sain äänenvoimakkuudensäädön toimimaan. 🙂

Vastaa