Paketin vaihtaminen perusliittymäksi sopimuskauden aikana

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 2 katselukertaa

Tilasin Lumia 920:n Soneran liikkeestä ja liitin sen toiseen liittymääni joka on ollut pitkään pois käytöstä. Tarkoituksena olisi että tämä liittymä tulisi olemaan aktiivikäytössä, mutta käytännössä vain puheluiden ja viestien vastaanottamista varten, eikä sillä niinkään tehtäisi soittelua ja viestittelyä. Liikkeessä yritin kysellä sen mahdollisuuden perään, että olisin ottanut liittymän ilman mitään puhepakettia, mutta tämä ei tietenkään onnistunut. Hieman kyllä kismittää maksaa ylimääräiset 9,90 € joka kuukausi vaikka en sillä saatavaa puhepakettia tule käyttämään. Mitenkäs on, olenko naimisissa tuon puhepaketin kanssa sopimuskauden loppuun asti vai saanko vaihtaa sen perusliittymäksi jos ja kun puhelin on maksettu kokonaan pois?

Ja jatkokysymys tähän, mikäli liittymän muuttaminen perusliittymäksi on mahdollista, onko mahdollista vaihtaa nuo iPhone ja Lumia päikseen niin että Lumia kuuluisi tuohon liittymään mitä käytän arkikäytössä ja iPhone olisi liitetty tähän liittymään johon käytännössä vastaanotan vain puheluita? Molemmat puhelimet hankittu Soneralta. iPhonen maksan tuossa hetikohta kokonaan pois ja mieluusti vaihtaisin Lumian kuukausimaksut arkikäytössä olevan liittymäni laskulle.

Olisin nämäkin kysynyt jo liikkeessä mutta sain niin epäasiantuntevaa palvelua että katsoin parhaaksi kysyä jostain muualta asiasta.

1 kommentti

Hei Trixia!

Onnittelut uudesta puhelimesta!

Laitseopimusten yhteydessä tulee liittymässä tosiaan olla joku paketti. Ymmärrettävästi se harmitta mikäli liittymällä ei muuten olisi käyttöä. Kun laitesopimus päättyy, tai jos sopimus puretaan, voi sen jälkeen liittymän vaihtaa perusliittymäksi. Paketteja voi maksutta vaihdella kerran laskutuskaudessa joten jos tarvetta tulee isommalle paketille, onnistuu se toki.

Puhelinsopimukset voidaan poikkeustilanteessa vaihtaa liittymältä toiselle. Liittymät tulee kuitenkin olla saman asiakkaan nimissä. Henkilöltä toiselle niitä ei voi siirtää.

Toivottavasti tämä vastasi kysymyksiisi! Ilmoittelethan missä kaupassa olit asioimassa niin laitetaan palautetta eteenpäin.

Vastaa