Palaute: ZyXEL P-660HN-T1A v2 Asennusmanuaalin virhe

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 10 katselukertaa

Hei,

En näin pikaisesti löytänyt paikkaa jonne antaa palautetta, joten ilmottelen nyt vaikka tänne sitten, jos vaikka joku noheva Soneralainen tämän forwardoisi eteenpäin.

Ko. ADSL-päätelaitteen kytkentä ohjeistetaan Käyttöönotto-manuaalissa alla olevalla tavalla:

"Kytke tietokone lähiverkkojohdolla johonkin neljästä Ethernet-liittimestä"

Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa ainakaan minun Soneralta saamallani ZyXEL:llä. Portista numero 4 ei saanut yhteyttä tietokoneen ja ZyXEL:n välille. Tämä johtunee siitä, että asetuksissa oli määritetty portti neljä WAN-portiksi.

Ajattelin vain minita, jos saisitte dokumentointiin teille/ZyXEL:lle välitettyä tiedon. Kaikki eivät välttämättä tätä hoksaa, tai vaikka hoksaisivat että toiminta on portista kiinni, niin luulevat että tämä portti on rikki ja palauttavat laitteen syyttä teille ja joutuvat odottelemaan uutta boxia ja ovat tietysti samalla tyytymättömiä palveluunne.

3 kommenttia

Hei hakommi,

Kiitos ilmoituksesta. Laitetaan tuosta infoa eteenpäin.

Löysitkö asetuksista jonkin kohdan, jossa kyseisellä 4-portilla olisi ollut WAN portin määritykset? Vai miten päädyit tulokseen, että portti on WAN portiksi määritetty?
Hei,

Kyllä,

Network settings -> Broadband:

Bridge and Routing mode in the same WAN

Enable Con-current WAN

Bridge LAN Port 4

Jos nuo valinnat sitä tarkoittaa, luultavasti kyllä kun ei portti neljä toimi.
Hei hakommi,

Mainitsemasi asetukset näyttäisivät viittaavan 4-portin siltaamiseen. Noilla asetuksilla 4-portin kautta koneelle pitäisi tulla julkinen IP-osoite.

Vastaa