Pitääkö omille sivuille rekisteröityä erikseen?

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 1 katselukerta

Tilasin 4G liittymän. Tilauksen aikana piti käyttää pankkitunnuksia. Kohta sainkin sähköpostiin vahvistuksen tilauksesta jossa mainostettiin "omia sivuja". Myöhemmin tuli vielä toinen sähköposti, jossa edelleen mainostettiin kyseisiä sivuja. viestin yläosassa lukee mm:
Tervetuloa käyttämään Omia Sivuja. Kumminkaan missään ei näy kirjautumistietoja eikä salasanaa omille sivuille?
Pitääkö omille sivuille vielä erikseen rekisteröityä, vaiko tuliko tunnukset automaattisesti nettiliittymää tilatessa? Jos pitää, niin miksi harhaanjohtavat sähköpostit jossa mainostetaan ja puhutaan omista sivuista niin kuin käyttäjä olisi jo sinne rekisteröitynyt. Jos ei pidä, ja tunnukset omille sivuille on jo luotu, niin mistä löydän kirjautumistunnuksen ja salasanan?

1 kommentti

Hei Turponieminen,

Verkkopankkitunnistautuminen tehdään aina uutta palvelua tilatessa joten se toimii vahvistuksena henkilöllisyydellesi. Omien sivujen tunnusta ei kuitenkaan tämän tunnistautumisen aikana automaattisesti luoda, vaan se täytyy tehdä vielä erikseen. Tämä tapahtuu juuri tuon "omien sivujen" kirjautumissivun kautta. Nettiliittymän toimituksen jälkeen sinulle avautuu automaattisesti Laajakaistaliittymän pääkäyttäjätunnus ja sen salasana/käyttäjätunnus tulee sinulle erikseen postitse.

https://www4.sonera.fi/Kirjaudu/ --> "Luo uusi tunnus tai vaihda salasana verkkopankkitunnuksillasi". Tuota kautta pääset luomaan itsellesi sonera tunnuksen. Tämä vaatii myös verkkopankkitunnistautumisen.

Vastaa