Prepaid Nettitikku

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Hei! Teidän nettisivuilla sanotaan : " Prepaid Nettikuukausi -liittymällä surffaat netissä kertamaksulla ilman laskuja. Liittymään on ladattu 31 päivää rajatonta netin käyttöä Soneran 3G- ja 4G-verkoissa enintään 50 Mbit/s nopeudella (netti toimii myös 2G-verkon alueella). Jotta saisit nettipaketista täyden hyödyn, varmista että käytössäsi on LTE-tekniikkaa tukeva 4G-laite.
Käyttöaika alkaa ensimmäisestä avatusta nettiyhteydestä." TARKOITTAAKO TÄMÄ SITÄ, ETTÄ JOS TÄNÄÄN KÄYTTÄISIN PREPAID-NETTIÄNI ENSIMMÄISEN KERRAN, NIIN VAIKKA EN KÄYTTÄISI SITÄ JOSTAIN SYYSTÄ KOKO KUUKAUDEN AIKANA, MINULLA EI OLISI KÄYTÖSSÄ OLEVAA NETTIYHTEYTTÄ TÄSTÄ PÄIVÄSTÄ ETEENPÄIN LASKETTUNA 31 PÄIVÄN KULUTTUA? Jos on niin, onko Soneralla sellaista nettitikkuliittymää, joka veloittaa esim, max. 1€/pvä ja sille ei ole aikarajaa, minkä ajan kuluessa sitä pitää käyttää. Esim. minä tarvitsisin sellaisen nettitikun, koska käytän läppäriä muualla kuin kotona vain n. kaksi kertaa vuodessa.

1 kommentti

Moi sitruuna!

Kyllä se menee juuri noin, kun olit arvellutkin. Eli aktivoimispäivästä eteenpäin on 31 päivää rajatonta nettiä. Jos haluaa sen jatkuvan, täytyisi ladata uudelleen 31 tai 7 päivää, jonka se on taas voimassa.
Muun meidän nettitikkutarjonnan löydät tästä.

Vastaa