Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Illas_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Puhelin (lumia800j buuttaa kun sim saa pinkoodin

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Palasin juuri ulkoimaanmatkalta Suomeen ja kun kytkin virran puhelimeen Suomessa + annoin päin koodin sim kortille, puhelin buuttaasi itsensä. Tämä tapahtuu kerta toisensa jälkeen eli en saa puhelinta ja yhteyttä toimimaan. Ei auta akun tyhjennys, ei soft reset eikä mikään muukaan tunnettu temppu. Puhelin toimii siis muuten ( eli jos sim ei kytketty), mutta heti kun sim kortti paikoillaan ja pin annettu, puhelin buuttaa itsensä. Mitä avuksi, puhelin ja sim kotti olleet käytössä jo iät ja ajat.
1 vastaus
Henry_
Vanhan Palstan telialainen
  • 0 custom-general.kudos
  • 380 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei Illas!

Kuullostaa siltä, että sim-kortissa ja/tai puhelimessa on vikaa. Ensiapuun kannattaa käydä vaihtamassa sim-kortti uuteen Sonerakaupassa. Ilmeneekö tätä vikaa milloinkaan muulloin kuin ulkomaanmatkojen jälkeen? Tarvitseeko tehdä mitään muuta kuin tyhjentää, esim. laittaa sim-kortti uudelleen vai riittääkö pelkästään tyhjennys toimiakseen?
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessahttp://www.sonera.fi/asiakastuki/ . Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palveluhttp://www.twitter.com/sonera_palvelu