Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
telsonsucks_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Puhelinpalvelut harvaan asutuilla alueilla

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hauska hoksaamiskilpailu, palkintona pahaa mieltä, jota Soneran haja-asutusasiakkailla on muutenkin riittänyt:

Kuinka monta tarkoituksenmukaista epätotuutta ja suoranaista valhetta tähän tekstiin sisältyy:

"Soneran tavoitteena on harvaan asuttujen alueiden puhelinpalveluiden laadun ja ympäristöystävällisyyden parantaminen. Tämä toteutuu, kun verkon toteutustekniikkaa vaihdetaan langattomaksi.

Langaton verkko takaa asiakkaille aikaisempaa paremmat puhelinpalvelut edullisemmalla hinnalla. Langattomat liittymät mahdollistavat myös liikkuvuutta, ja ne ovat luotettavampia eri luonnonilmiöiden suhteen. ”Tolpaton” ympäristö on myös siistimmän näköinen, ja 3G-verkon alueelle langattomuus tuo nopeampia laajakaistayhteyksiä.

Lankaliittymien vaihtaminen langattomiksi tehdään huoltotoimenpiteinä siten, etteivät asiakkaiden palvelut vaarannu. Sonera varmistaa aina uuden, langattoman ratkaisun toiminnan ennen, kuin lankayhteys lakkautetaan.

Teknologian vaihtamiselle on yleisempiäkin perusteita. Pylväiden ja lankojen poistaminen parantaa myös luonnossa liikkuvien ihmisten ja eläinten turvallisuutta. Monin paikoin jo vanhan pylväsverkon kunto edellyttää luotettavampaan tekniikkaan siirtymistä. Lankaverkon pylväät ovat kyllästettyä, luonnolle haitallista materiaalia, mutta langattomassa verkossa tällaista erillistä asiakasverkkoa ei tarvitse rakentaa."

Itse löysin 8 törkeäksi valheeksi tiedettyä väitettä. Hellyttävää toki on huoli "ihmisten ja eläinten" turvallisuudesta. Tiedämmehän millainen määrä molempia vammautuu viikottain kaatuvien pylväitten alle.
0 vastausta